Binnenkijker VT Wonen: Martine

 
VT Wonen binnenkijker maart 2015
Deze maand staat hij er in, mijn eerste styling klus voor een binnenkijk reportage. De foto’s zijn gemaakt door Jansje Klazinga en staan in de VT wonen van deze maand (maart). De binnenkijker zelf is in het mooie huis van Martine Vianen en Wilfred Geerlof. Martine ken je misschien al van haar website Via Martine.  De reportage dag is inmiddels al weer een aantal maanden geleden. Een dag om niet snel te vergeten. Mijn kleine fiatje 500 volgeladen met spullen, ik was 26 weken zwanger en paste er zelf amper meer bij 🙂 
 
Martine Vianen
Martine woont met haar gezin in dit prachtige zelfgebouwde huis langs de ringdijk tussen de weilanden. Het stoere huis met strakke lijnen valt op!  De stijl van Piet Boon was het uitgangspunt voor de woning, maar vooral in het interieur is hier een andere draai aan gegeven. Met drie kinderen en beide een eigen onderneming hebben ze een druk leven. De basis van het huis is dan ook rustig, opgeruimd en ruimtelijk, maar wel sfeervol en leefbaar. ‘Het is hier altijd een komen en gaan van jongelui. Ontzettend gezellig; zij brengen kleur en leven naar binnen.’  Het volledige interview en meer foto’s vind je deze maand in de VT wonen!
Pictures by Jansje Klazinga JKF
All pictures in full size? Please contact Jansje at jansje@jkf.nl

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.