Get your GRI(n)D On: Kids Grid

Grid for Kids
Gisteren al een blog over de grid print en vandaag weer 1, maar dan specifiek voor de kleintjes. Zoals ik in mijn vorige blog al vertelde had Ferm Living als 1 van de eerste dit populaire ‘ruitje’ in zijn assortiment. Misschien wel voordat het een echte trend werd in de fashion. Deze producten zijn heel erg leuk om toe te passen in de kinderkamer. Juist omdat het best een ‘ saaie’ print is, een goede tegenhanger voor alle drukte en kleur die een kinderkamer meestal met zich meebrengt. Persoonlijk vind ik de combinatie met de lievere pasteltinten heel erg mooi. Dus mocht je de dots of stripes inmiddels wel zat zijn, dan is deze print misschien wel een idee.

Get your GRI(n)D on!
Kies bijvoorbeeld een behangetje, of accessoires zoals de opbergmanden of (HAY) dozen.  Of juist een print zoals de kat van Audrey Jeanne met een heel klein grid detail. Spelen kan ook op de speelmat (in de tipi) van Cats and Boys.  Of wat vind je van de (oudere) collectie van Anatology, die van de grid slaapzakjes? Het baby beddengoed is van H&M, het kussen bij Bram op zijn kamer is van Present Time. Ook qua kleding is er aan de kleintjes gedacht! De Minimocks van de Zweedse Petra zijn toch echt te schattig, te koop in Nederland bij Pearls and Swines. Voor meer gridpatroon baby en kinderkleding kun je ook een kijkje nemen bij Maino Clothing, dat in nederland verkocht wordt bij Spruit Kinderkleding.

Picture and product credits via:
Bram’s Room: Trojan Horse by Studioroof Pillow by: Present Time
Nursery Flamingo: The Youngsters
Sleeping bag Flamingo: Anatology
Cat Print: Audrey Jeanne by IPPYS
Mocks: MiniMocks by Pearls and Swines
Nursery Bedding: H&M
Kidsroom: Houzz, wallpaper and storage Ferm Living by Cozykidz
Grid Backpack: 100years
Grid fashion Girl: Varpunen

1 Comment

  1. saved with style 12 februari 2015

    Ja, geweldig, ik ben fan van dit motief. Vooral als kussen of als legging. Benieuwd welke merken er gaan volgen, Ferm Living heeft duidelijk iets goeds neergezet :-). X, Judith

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *