Off the grid

Grid Patroon
Vorig jaar al een fashion trend, de Grid print. Zo worden deze ruitjes ook wel genoemd. Interieur volgde al snel, maar je ziet dat het de laatste tijd ook echt vaker thuis wordt toegepast. En dan met name de monochrome zwart witte print. Waarschijnlijk herken je het uit de collectie van het Deense Ferm Living, met het grid behang en diverse opbergers. Het merk HAY heeft o.a. de opbergboxen, theedoeken en beddengoed. Maar ook bij de goedkopere merken zoals H&M Home en de HEMA kun je het grid patroon vinden. Hier een aantal van mijn favoriete foto’s met de inmiddels populaire print.

Dat je kids niet achter hoeven te blijven met deze trend, laat ik je morgen zien!

++++
++++

Picture Credits:
The Occult
Designer Chaser
Luvocracy
Backpack

5 Comments

 1. Life With Faye Blog 10 februari 2015

  Hele mooie foto’s en ik hou er ook van….de eenvoud maakt het zo aantrekkelijk!

  xo Charly

  Beantwoorden
 2. vanSWARTopWIT 10 februari 2015

  Leuk trend, het was mij ook al opgevallen. Wist alleen niet dat het ‘Grid’ werd genoemd. Weer wat geleerd.

  Beantwoorden
 3. Stephanie Koster 10 februari 2015

  Ik vind die ruit super! past prima in mijn huis 😉

  X Steef

  Beantwoorden
 4. Bonnie 11 februari 2015

  Jaaa gaaf, ik hou er ook van!

  Beantwoorden
 5. Deborah 11 februari 2015

  Mooi! Ik dacht altijd dat het heel druk zou zijn, maar fijn om te zijn dat het juist rustig en fris is. X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *