TO DO: Show up

Show me the pics Up

Inmiddels mijn 3e bezoek aan Show Up, een vakbeurs voor de Home & Gift branche. Als er iets over wonen te doen is, dan breng ik altijd graag een bezoekje. Zo ook deze editie. De voorgaande keren sjouwde ik mijn spiegelreflex camera mee en maakte veel foto’s. Waar ik vervolgens niets mee deed en geen blog aan heb besteed. Deze keer liet ik de camera thuis, maakte enkele iphone foto’s en kletste met heel veel bekende. En ja, nu schrijf  ik wel een blog. Ik snap mijzelf soms ook niet hoor 🙂 Dus zie hier enkele foto’s, met idee er geen blog over te schrijven. Weer eens wat anders!

Een paar van mijn favorieten
De bloemen, ik hou van evenementen die nagedacht hebben over de aankleding, presentatie en dan met name de bloemen. De rijkswachters, iedere rijkswachter is gemaakt van de transportkisten van het rijksmuseum, waarin kunstschatten de hele wereld hebben rondgereisd. Elke rijkswachter heeft een uniek nummer, waardoor je kunt opzoeken welke kunstschat er veilig in was opgeborgen. De houten slingers van Carrots + Peas, leuk voor in een kinderkamer. Ook leuk voor in de kinderkamer de prachtige prints van NorSu Stories, prints met een verhaal. De aankleding en styling van de auto van Storebror. Het designerspact van verschillende Nederlandse Designers.

13 Comments

 1. Anneke 2 februari 2015

  Wat een mooie foto’s Suus! Zo fijn dat je ze deelt, want ik baalde flink dat ik niet naar Show Up kon…
  Super mooie die tafels en stoelen en de bloemen zijn zeker een feestje!

  Beantwoorden
 2. Nelleke langius 2 februari 2015

  Mij maak je er ook blij mee! Baal dat het weer een stukje verder weg was en ik kon echt niet!

  Beantwoorden
 3. Souraya Hassan 2 februari 2015

  Haha geweldig toch een blog hihi. Maar wel mooie foto’s en leuk om jouw kijk op deze beurs te zien! Tot gauw 🙂

  Beantwoorden
  • Suzanne de Jong 2 februari 2015

   Ja, misschien moeten we die oude foto’s van jou en mij alsnog allemaal eens online zetten 🙂
   Was weer gezellig, tot snel. X

   Beantwoorden
 4. Linda Dekkers 3 februari 2015

  Inderdaad prachtig die bloemen! En toch leuke post! 😂 heerlijk je eerlijkheid

  Beantwoorden
 5. Marit-Verknocht Styling 3 februari 2015

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  Beantwoorden
 6. Marit-Verknocht Styling 3 februari 2015

  Leuk! Ook ik ben blij met je blog en hoop bij de volgende editie wél eens aanwezig te kunnen zijn en wat je schrijft, dat je jezelf soms niet begrijpt, volgens mij heeft dat met creativiteit te maken 😉

  Beantwoorden
  • Suzanne de Jong 3 februari 2015

   Ow die ga ik onthouden, klinkt een stuk interessanter dan dat je jezelf niet begrijpt 🙂

   Beantwoorden
 7. Pandoer Blog 5 februari 2015

  Ah, leuk! Ik had ook graag een kijkje willen nemen, maar helaas een volle agenda! Toch maar goed dat telefoons met camera’s het ook best goed doen haha!

  Beantwoorden
 8. Jolanda 6 februari 2015

  Ziet er superleuk uit! Lekker camera weer thuis laten volgende keer en met je telefoon zulke mooie plaatjes maken voor een inspirerend blog!

  Beantwoorden
 9. Jolanda 6 februari 2015

  Ziet er superleuk uit! Lekker camera weer thuis laten volgende keer en met je telefoon zulke mooie plaatjes maken voor een inspirerend blog!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *