Weekly &SUUS: Amsterdam zonder kids, voorjaar op het strand, binnenkijkers en kinderkamers

Amsterdam zonder kids, bijna voorjaar op het strand
Afgelopen week begon goed met een dagje ouderwets Amsterdam met mijn vriend, zonder de kindjes. De 9 straatjes, zonder die irritante kinderwagen, wat drinken en eten omdat je zelf trekt hebt, kletsen terwijl je elkaar aan kijkt (en niet in de tussentijd een doekje in die overvolle tas zoekt en een kind van een snotneus verlost) Owja die tas, …winkelen zonder die “wat-zit-er-eigenlijk-allemaal-in-die-te-zware-” ‘luier’ tas. Struinen door de straatjes, op mijn gemak even bij Sukha kijken, wijntje bij ‘ons’ cafeetje en uiteten zonder dat je op de klok hoeft te kijken. Heerlijk zulke dagen! En hoe fijn is het dan om zondag de kindjes weer op te halen. Genieten van een dag op het strand, die voelde als voorjaar.
Binnenkijker, kinderkamers en lieve bedankjes
Maandag samen met Jansje op pad voor een binnenkijk reportage van Anita, waar ik de styling voor heb gedaan. Zij is degene die mijn oude veilingkar (zie hier) ooit heeft overgenomen.Wat een prachtig huis in een stijl die helemaal is doorgevoerd, de kast had geen betere plek kunnen krijgen. Ik maakte nog wat foto’s van Evie haar kamertje, want netjes blijft het daar helaas nooit lang. Voor degene die mijn ‘grid’ blogs hebben gelezen, de minimocks van 1 van de foto’s vond ik als cadeautje van Pearls and Swines op mijn deurmat. Zo lief!
Foto’s van je schoenen en zo blij als een klein kind
Ik werkte tussendoor nog bij de bank, waar ik heel raar aangekeken werd toen ik een foto maakte van mijn schoenen op het marmer. Wat natuurlijk ook eigenlijk heel apart is 🙂 En de week eindigde bijna zoals hij begonnen was met de VT wonen op de mat waar mijn eerste binnenkijk reportage als styliste in stond (zie ook vorig bericht) Zo blij als een klein kind!
Fijne nieuwe week iedereen!
Soms vind ik het leuk om een week (met foto’s te delen) deze kun je hier vinden.

 

5 Comments

 1. Susanne Otter -Frivole 24 februari 2015

  Wat een fijne week!
  Kun je volop genieten van je publicatie in de VT of zie je dingen die je nu anders had gedaan? (zou ik namelijk hebben)
  Wij hebben al zo ongelooflijk lang niet iets met zijn tweeën zonder de kinderen gedaan, goed dat je het deelt, ga er werk van maken.. 😉
  Liefs!

  Beantwoorden
 2. Marit-Verknocht Styling 25 februari 2015

  Heerlijke week zo! Lekker genieten!

  Beantwoorden
 3. Maud, Leuk Met Kids blog 26 februari 2015

  Wat een super mooi bureautje met stoeltje. Weet je misschien waar het stoeltje vandaan komt?

  Beantwoorden
 4. Paloma en Sanne PS:blog 27 februari 2015

  Wat een fijne week en tijd zonder kids maakt je juiste een goede moeder! De kinderkamer is echt prachtig. Liefs Sanne

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *