Rustiger
Het is wat rustiger op mijn blog en dat heeft een reden. Momenteel werk ik voornamelijk in de late avond uurtjes aan een verbetering van mijn website. Vandaar dat de layout van mijn blog er dus ook wat leger en anders uitziet. Maar het komt goed 🙂

Rustiger, rust….woorden die wel van toepassing zijn op de slaapkamer. Zelf hou ik erg van een frisse, witte slaapkamer. Misschien een associatie met frisse witte lakens? Wit, ruimtelijk, veel licht, een vrolijk begin van de dag als je wakker wordt. Gecombineerd met wat houten/naturel details voor wat meer sfeer. Een plek om tot rust te komen. Voorlopig zit dat er nog even niet in 🙂 Maar in ieder geval alvast welterusten voor straks!

Foto 1 via, Foto 2 via,  Foto 3 via, Foto 4 via, Foto 5 via

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.