&SUUS 2.0 is live!

Roze ballonnen nieuwe site

&SUUS 2.0 Live!

Yeah! Wat ben ik blij met mijn nieuwe site. Al een tijdje wilde ik over van blogger naar een strakke, overzichtelijke wordpress site. Wel met een frisse en rustige uitstraling. Ook leek het mij handig om mijn blog, shop en styling op 1 site te hebben. En volgens mij is dat gelukt! Het heeft heel wat (avond) uurtjes gekost, maar ik ben heel erg blij met het resultaat. Een kleine rondleiding :

 

 Rondleiding

&HOME  Voor als je niet meer weet wie ik ben of wat ik doe, kun je dat hier nog even nalezen 🙂 Wat is het trouwens moeilijk om een stukje over jezelf te schrijven (!)
&BLOG  Mijn blog zal dezelfde insteek houden en hier deel ik alles wat ik mooi en/of leuk vind over wonen, kids en lifestyle. Nog steeds persoonlijk en laagdrempelig, met zoveel mogelijk gebruik van eigen foto’s.
&SHOP Voorheen had ik een Etsy shop in handgemaakte woonaccessoires en ik heb heel erg getwijfeld of ik deze aan moest houden. Ik blijk niet zo’n webshop type te zijn 🙂 Als je een webshop hebt  is het handig om te delen wat je verkoopt, terwijl ik het juist leuk vind om te inspireren en/ nieuwe dingen te delen. Of om producten te laten zien die ik op dat moment mooi vind. Maar tijdens mijn werk kom ik wel vaak leuke spulletjes tegen en zo is het idee van de pop-up shop ontstaan. Hier worden zo af en toe nieuwe producten geplaatst die ik zelf maak of laat  maken of die ik ergens ben tegengekomen en gewoon heel leuk vind.
&STYLING Trots! Op dit nieuwe gedeelte, met meer informatie over mijn werk als interieur styliste en een echte portfolio. Deze wil ik zo snel mogelijk updaten met foto’s van gerealiseerde projecten, want is toch wel leukste om te bekijken.
&SHOPGIDS Hier vind je een overzicht van mijn favoriete (web)winkels. Deze zal in de toekomst ook uitgebreid worden met winkels door het hele land, die weer linken naar een ‘Shop spotlight’ blog bericht, zoals ik die vanaf het begin op mijn blog heb gehad.

&SUUS BallonnenSharing is caring

En dan nog een bedankje voor Carlo Nijp van Pits Webdesign, hij heeft mij enorm geholpen met de technische overgang van Blogger naar WordPress. Hij is in staat om de techniek in Jip en Janneke taal uit te leggen, hij heeft echt engelengeduld (nogmaals sorry voor alle muggenzifterij 🙂 en verstand van zaken. Een aanrader!
Mirjam van Triest, By MIP Grafisch Design heeft ooit mijn logo gemaakt. Ik heb er wel even aan gedacht om haar te vragen om mijn logo ook te veranderen, maar ik ben er eigenlijk nog steeds blij mee. En het logo is dus gewoon mee verhuisd.
Orban, bedankt dat je nooit loopt te zeuren als ik weer een avond achter de laptop zat, het huis 1 bende was ( ehhh…is) en even met mijn hoofd ergens anders was. En Evie bedankt voor je geduldige modellenwerk!

THXXXX
Successen en mijlpalen moet je vieren! En om hier toch even bij stil te staan en jullie te bedanken voor alle bezoeken en lieve reacties op mijn blog de afgelopen jaren, komt er weer een &SUUS give away party! De komende weken zul je deze weer op mijn blog en facebook, twitter en instagram voorbij zien komen.

Dus…Come fly with me, let’s fly, en neem een kijkje. En uiteraard ben ik ontzettend benieuwd wat jullie van de nieuwe website vinden 🙂

_MG_4268

_MG_4182

 

_MG_4222

 

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.