#ensuusrelaunchparty Give Away 1

 

Woonkamer &SUUS

 

#ensuusrelaunchparty
THANK YOU!
A big thank you! Voor alle enthousiaste en lieve reacties op mijn nieuwe site. En wat een hoop bezoekers. Jep, want deze inmiddels bijna IT nerd, heeft natuurlijk wel even de statistieken in de gaten gehouden. Ik kan heel stoer zeggen dat dat mij niets doet, maar natuurlijk vind ik het leuk als mijn nieuwe site bekeken wordt. En nog belangrijker, dat jullie de weg naar de nieuwe site over een tijdje ook nog weten te vinden.

Wie niet van Give Away’s houdt, moet dan heel eventjes wegblijven, want de komende 2 weken ga ik van alles weggeven. Je hoeft deze Give Away’s niet te delen, dus bij deze de belofte dat er geen feed, of timeline overkill ontstaat. Gewoon, om mijn nieuwe site te vieren en omdat weggeven eigenlijk nog leuker is dan krijgen. Zeker als je van iemand anders mag weggeven 🙂

Deze 1e Give Away geef ik natuurlijk zelfs iets uit de shop weg! Klik op de link voor het product. Een grijs, mint gekleurd kussen met 2 fotolijstjes in mint en grijs. Of dezelfde set van kussen en lijstjes, maar dan met roze. Je hoeft alleen maar te reageren (hier of op Instagram of Facebook) welk setje jij zou willen winnen. Je kunt meedoen tot a.s. maandagochtend 08.00 uur. GOOD LUCK!!

Present Time fotolijstje mint

 

Kussens &SUUS Shop

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.