#ensuusrelaunchparty 3 Kids Department

 

Beau Loves Broekje

 

#ensuusrelaunchparty Give Away Kids Department

In dit bericht van een tijdje geleden konden jullie al lezen dat ik af en toe foto’s maak voor Kids Department. Een online en offline kinderkledingwinkel, die 1 van mijn favoriete merken verkoopt. Beau Loves, waar deze leuke mieren broekjes van zijn. Kids Department geeft nu een cadeaucheque van 25,- euro weg, die je bijvoorbeeld aan deze geweldige broekjes kunt besteden.

Hoe kun je meedoen?
Reageer hier, of op &SUUS Instagram/ Facebook welke maat je zou willen hebben, volg Kids Department op Instagram en/of Facebook en misschien win jij deze aantrekkelijke korting!

Dit is inmiddels de 3e Give Away, de vorige kun  je hier en hier kunt vinden en ze lopen allemaal tot maandag 08.00 uur. Maandag zal ik de winnaars bekend maken en gaat de 2e ronde Give Away’s lopen.

Goed weekend allemaal!

Beau Loves

Beau Loves ants pants

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.