Winners & New Give Away #ensuusrelaunchparty: Sebra

Sebra bedje dekentje Sfeer

Winnaars 1e ronde #ensuusrelaunchparty 

Om de lancering van de nieuwe &SUUS website te vieren, maakte je vorige week kans op 3 verschillende prijzen. Hieronder vind je de gelukkige winnaars. Van harte gefeliciteerd! Willen jullie contact met mij opnemen via info@dev.fernieweb.com/suus? Dan komen de prijzen z.s.m jullie kant op.

 &SUUS producten (kussen en fotolijstjes) => Linda Kuipers (via Blog)
Albert Heijn stoptegoed 50,- EUR =>Barbara van Schaik – De Gooijer (via Facebook)
Kids Department shoptegoed 25,- EUR => SophieenVic  (via Instagram)

Nieuwe Give Away Sebra Dekentje 

Niets gewonnen? Niet getreurd, we gaan deze week gewoon nog even verder met weer veel verschillende prijzen in de categorie Wonen, Kids & Lifestyle. Met vandaag iets voor de allerkleinsten! Namens Sebra Interior for kids  mag ik dit lieve baby dekentje Village weggeven. En Sebra ken je vast van de mooiste baby/peuterbedjes die er zijn. Maar dat is niet het enige. Ze hebben nog veel meer leuke producten, waaronder dus verschillende dekentjes. Dit 80 x 80 dekentje is 100 % van organisch katoen en aan de ene kant vind je een grafische print en aan de andere kant het bekende ‘ handgeschilderde’ Village motief. Babydekentjes kun je nooit genoeg hebben, of je kunt hem natuurlijk ook als poppenbeddekentje gebruiken….of opeten 🙂

Je hoeft alleen hieronder, op mijn Facebook en/of Instagram een reactie achter te laten welke kleur dekentje je graag zou willen en je doet al mee!

Succes!

sebra dekentje

sebra dekentje

sebra dekentje

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.