Kids: Kinderfotografie & twinning

Kindjes op de foto

Kinderfotografie is mij met de paplepel in gegoten, mijn vader heeft vroeger ontelbaar veel (amateur) foto’s van mij en mijn zusje gemaakt. Voor ons heel normaal. Wie mij op instagram volgt, weet dat ik ook heel veel foto’s van mijn kinderen maak. Misschien voor sommige tot vervelends aan toe. Ik kan het niet helpen, het is een verslaving. Zeker nu je zo makkelijk en snel leuke, grappige of mooie momenten kunt vastleggen met je telefoon. Herinneringen die je nu vastlegt en anders misschien zou vergeten. Soms probeer ik echt minder kind foto’s te plaatsen, maar eigenlijk vind ik deze gewoon het leukste. Gewoon zoals ze zijn, spelend, zingend, kwaad of vrolijk. En ik probeer daar bijna onopgemerkt wat foto’s van te maken. Kinderen zijn uniek, origineel en doen nooit wat je zou willen en dat geeft juist de leukste beelden.

Telefoon vs camera 

Door die telefoon, pak ik alleen nog zelden mijn echte camera. Wel als we op pad gaan, maar de meest grappige foto’s van Evie en Bram zijn met mijn telefoon gemaakt. Voor Kidsdepartment maak ik af en toe foto’s van hun kinderkleding. Terwijl ik (met mijn telefoon) weer een foto maakte van de BeauLoves broekjes, zaten daar weer zulke leuke ‘herinneringen’ foto’s tussen. Hoe lief Evie met haar broertje was, hoe ze op precies dezelfde manier hun voeten buigen. Dus ik pakte snel mijn camera, maar uiteraard had vooral Evie er toen geen zin meer in. Dus niet deze dezelfde buigende voetjes, maar het leverde toch andere leuke plaatjes op. Voor in het boek, dat ik nooit maak. Bij de laatste foto van Bram ben ik maar gestopt 🙂

13 Comments

 1. Jessica 2 maart 2015

  Super leuke plaatjes!! Fijne kleurtjes ook!

  Beantwoorden
 2. vanSWARTopWIT 2 maart 2015

  Nee hoor, helemaal niet vervelend die foto’s van je kinderen. Ik vind ze leuk en ze zijn altijd zo smaakvol aangekleed. Vooral doorgaan:)

  Beantwoorden
 3. ramona van mastrigt 2 maart 2015

  Hihi die laatste van Bram… “Nee mam, niet weer foto’s he?!”

  Beantwoorden
 4. Life With Faye Blog 2 maart 2015

  Prachtige foto’s…de laatste is mijn favoriet!
  xo Charly

  Beantwoorden
 5. Elske Leenstra 2 maart 2015

  Ik vind je foto’s prachtig Suus! Ik verlies regelmatig volgers als ik een (in mijn ogen) allerliefst kiekje van onze dochters plaats! Gewoon doorgaan 🙂 X

  Beantwoorden
 6. Miranda 2 maart 2015

  …voor in het boek, dat ik nooit maak. Hahaha!! 🙂
  Oh jeetje wat een heerlijke foto’s heb je hier weer gemaakt! zo mooi ook in zwart/wit/geel. Vooral die laatste is hilarisch, I love your kids Suus! xxxx

  Beantwoorden
 7. Margreet de Vries 3 maart 2015

  Supermooie foto’s Suus x

  Beantwoorden
 8. RUW MET STIJL 3 maart 2015

  Mooi foto’s.
  FIjne dag,
  Ellen

  Beantwoorden
 9. Linda Dekkers 3 maart 2015

  Mooi stukje…en nog mooierd foto’s. Prachtig!!!

  Beantwoorden
 10. Woon - Geluk 5 maart 2015

  Hele mooie plaatjes! En die gele accenten echt super leuk!

  Groetjes Cindy
  woon-geluk.blogspot.nl

  Beantwoorden
 11. Stefanie 26 maart 2015

  Supermooi geworden! En foto’s van je mooie kids, I love them! En ik denk velen met mij. Dus lekker mee door blijven gaan 🙂

  Beantwoorden
 12. Marieke de Jong 26 maart 2015

  Ahhh die lieve mooie kindjes!! Ze zijn nooit teveel!! Ga zo door 🙂 Je foto’s zijn ook waanzinnig!!

  Beantwoorden
 13. Nathalie 27 mei 2015

  Wat een leuke foto’s. Heb je die ook met je telefoon gemaakt? Ze zijn echt onwaarschijnlijk leuk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *