Rustige witte slaapkamer

Rustiger
Het is wat rustiger op mijn blog en dat heeft een reden. Momenteel werk ik voornamelijk in de late avond uurtjes aan een verbetering van mijn website. Vandaar dat de layout van mijn blog er dus ook wat leger en anders uitziet. Maar het komt goed 🙂

Rustiger, rust….woorden die wel van toepassing zijn op de slaapkamer. Zelf hou ik erg van een frisse, witte slaapkamer. Misschien een associatie met frisse witte lakens? Wit, ruimtelijk, veel licht, een vrolijk begin van de dag als je wakker wordt. Gecombineerd met wat houten/naturel details voor wat meer sfeer. Een plek om tot rust te komen. Voorlopig zit dat er nog even niet in 🙂 Maar in ieder geval alvast welterusten voor straks!

Foto 1 via, Foto 2 via,  Foto 3 via, Foto 4 via, Foto 5 via

7 Comments

 1. Life With Faye Blog 17 maart 2015

  Hier is alles wit in de slaapkamer (behalve de vloer en de tv)…heerlijk vind ik het. Al moet ik wel zeggen dat als de zon opkomt of nog niet onder is, ik niet goed kan slapen door al dat licht.
  Charly xo

  Beantwoorden
  • Suzanne de Jong 17 maart 2015

   Bij ons is de tv zelfs wit 🙂 In de zomer herken ik dat wel en we hebben afgelopen zomer ook naar verduisterende rolluiken gekeken, ook ivm warmte. Voor nu vind ik het heerlijk, kan nooit wakker worden dus zo wordt ik alvast een beetje wakker van het licht.

   Beantwoorden
  • Life With Faye Blog 17 maart 2015

   En anders helpt Bram je wel 😉

   Beantwoorden
  • Suzanne de Jong 17 maart 2015

   Hahaha……nou sinds gisterenavond is het weer gewoon de oude Bram. Slaapkop, lag er om 7 uur in en om half 9 maar wakker gemaakt. Heerlijk :-))

   Beantwoorden
 2. variouskinds 17 maart 2015

  Ook helemaal mijn ding.

  Beantwoorden
 3. By Marloes Thuis 18 maart 2015

  Hoewel ik van kleur hou, kan ik mij ook vinden in het serene wit!

  Beantwoorden
 4. Fête des Gamins 18 maart 2015

  Prachtig!!! Ik ga ze pinnen 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *