#ensuusrelaunchparty 5 Psikhouvanjou

 

Redhanggang hanger meisje mint#ensuusrelaunchparty nr 5 PSikhouvanjou

Kijk nou hoe ontzettend leuk deze hangers zijn van RedHangGang. En ik mag ze weggeven namens Psikhouvanjou! 1 van mijn favoriete webshops, waar inmiddels al heel wat spulletjes uit beide kinderkamers vandaan komen. Deze prachtige hangers van berkenhout zijn ook nog eens ingepakt in een luxe verpakking, dus ook leuk om weg te geven. De mint kleurige versie past natuurlijk perfect op Evie haar kamer, maar roze is voor een meisje natuurlijk ook altijd goed. Handig voor de ballet of Frozen jurkjes! Bij Bram op zijn kamer hangt volgens Evie het jongetje, want die heeft zwarte haren en witte wangen. Logisch 🙂

 

Hoe doe je mee?

Ook zo’n mooie (in het echt trouwens nog mooier, vooral qua hout) hanger winnen?

Volg Psikhouvanjou op Facebook of Instagram
Ook lief als je mij op Facebook of Instagram volgt 🙂
En reageer hier of op Facebook/Instagram bericht welke kleur hanger jij straks graag in jouw kindje zijn/haar kamertje ziet hangen. Roze, mint of zwart.

Deze actie, die van gisteren en morgen lopen weer tot a.s. maandagochtend 08.00 uur en je kunt aan alle Give Away’s meedoen.

 

Redhanggang kamer Evie mint

 

 

Redhanggang hanger roze

 

Redhanggang hanger jongen zwart

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.