Happy Easter/ Vrolijk Pasen: Natural Style

&SUUS | Tafel styling Pasen | Grid Naturel Easter| dev.fernieweb.com/suus

Vrolijk Pasen!

Pasen, je komt als geroepen! Na een drukke periode gewoon 4 dagen samen met het gezin. Wat klinkt dat toch volwassen 🙂 Lekker eten, uitslapen en niet teveel willen doen. Heerlijk.

Vorige week deed ik een styling en fotografie opdracht voor een website en hier zijn enkele foto’s die zij niet gebruikt hebben. Wat verlate paas tafel inspiratie dus. Misschien een idee voor morgen?  Eenvoudig en natuurlijk. Met het grid tafelkleed (van de Ikea) als basis en daarna opzoek naar al het witte servies, glaswerk en hout  in je kasten. Morgen laat ik je een hele andere kant zien, met veel kleur (geel!) en vintage servies. Ik ben altijd nieuwsgierig wie welke voorkeur heeft. Voor nu in ieder geval lekker uitbuiken van het paasontbijt en misschien wel lekker naar buiten want hier schijnt de zon!

Gezellige dagen!

&SUUS | Tafel styling Pasen | Grid Naturel Easter| dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Tafel styling Pasen | Grid Naturel Easter| dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Tafel styling Pasen | Grid Naturel Easter| dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Tafel styling Pasen | Grid Naturel Easter| dev.fernieweb.com/suus

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.