Happy Easter/ Vrolijk Pasen: Tafel styling Color

 

 

Banner_1000x400px_01-3

Happy ‘Color’ Pasen

Gisteren kon je hier de rustige, natuurlijke Paas tafelstyling foto’s vinden. Vandaag heel veel kleur…. Met het geel geblokte kleed (van Kitch Kitchen) en het oude Pastel Servies. Dit servies spaar ik eigenlijk al sinds ik op mijn zelf ben gaan wonen. In de paastakken wat papieren hartjes slingers en metalen vogeltjes, in dezelfde kleurtjes als het servies.  Ik probeer later nog wat betere foto’s te plaatsen, maar nu gaan wij croissantjes bakken. Daarna paaseieren zoeken in onze buurt, Evie haar mandje staat al een paar dagen klaar. Mooie dag nog vandaag!

Paas tafel kleur &SUUS

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.