Sprookjesachtige balletles en winnaars Give Away

ballet dansclass tutu

Sprookjesachtig ballet  

Vorige week konden jullie o.a. de Redhanggang houten hanger winnen. Bij ons thuis hangt Evie haar tutu altijd aan deze hanger, te wachten op woensdag. Want op woensdag heeft ze al een tijdje balletles en dat neemt Evie best serieus. Over een aantal weken mag ze meedoen aan de voorstelling. In een theater, waar heeeeeul veel mensen komen kijken. “Dat vind ik wel heel erg spannend Mama! ” Ik vroeg haar of dat misschien kwam vanwege de hoeveelheid mensen die kwamen kijken. ” Nee, maar in onze show zit ook een reus en met de voorstelling gaat hij in een echt pak en dat vind ik eng”. Vandaag ging nichtje Mees voor het eerst mee en maakte ik deze foto. Samen in het raam en tegenlicht, zo jammer dat ik dan net niet mijn goede camera bij mij had. Ik laat foto’s eigenlijk zelden afdrukken, maar voor deze maak ik een uitzondering, hij heeft wel iets sprookjesachtig. Ik ben benieuwd of Evie het sprookje met de reus uiteindelijk wel durft op te voeren. Misschien wel nu haar nichtje ook meegaat. En anders geen theater voorstelling, dan mogen ze dat lekker alleen voor ons doen. Met tutu’s,  zelfgemaakte kaartjes en een klein maar enthousiast publiek. En zonder enge reus in een pak!

Winnaars Give Away
Maar ik dwaal af,  want de winnaars van de #ensuusrelaunchparty zijn bekend.

Sebra babydekentje is gewonnen door: Fietjeohio (instagram)

Redhanggang hanger Psikhouvanjou is gewonnen door:Lieneke Drolenga (via Facebook)

Van harte gefeliciteerd, willen jullie mij een mailtje sturen dan komen de prijzen zsm jullie kant op.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.