Interieuradvies verschillende stijlen: Bohemian

&SUUS | Bohemian kelim interieur | dev.fernieweb.com/suus

Sommige mensen hebben 1 duidelijke stijl in interieur en kleding. Handig, want dan kun je gericht op zoek en vooral heel veel overslaan. Maar de meeste mensen die mij benaderen voor interieuradvies vinden heel veel stijlen mooi en raken daarom het overzicht een beetje kwijt. Ook ik hou van heel veel verschillende stijlen. Op interieur gebied kan ik heel blij worden van gezellige kleurtjes, maar hou ik ook van de rust van naturel of zwart en wit. Scandinavisch, bohémian, vintage, industrieeel, stoer, etnisch, ik vind het allemaal prachtig.

En dat is wel het leuke van mijn werk, mijn ideeën of stijlen die ik thuis niet doorvoer kan ik wel bij klanten kwijt. Voor een interieuradvies in Amstelveen ben ik nu opzoek naar mooie kelim kussens. Ook een liefde van mij, die eigenlijk nooit overwaait. Helemaal aangewakkerd toen wij een paar jaar geleden in Marokko op vakantie waren. Dit project wordt ook een beetje een combinatie van stijlen. Het rustige Scandinavische met gebruik van pure materialen, gecombineerd een avontuurlijkere  en kleurrijkere Bohemian stijl. Een foto die ik al jaren op mijn prikbord heb hangen is de bovenste foto. Een ideale combinatie van fris en ruimtelijk, gebruik van kleur, stoere en oude materialen, zwart wit, industrieel, vintage het komt er allemaal in terug. Als ik dit allemaal zie, zou ik het liefste mijn woonkamer in deze stijl doorvoeren. Probleem is alleen dat ik over een paar weken weer wat anders zie. Of misschien toch wat leuke kussens,poefen en kleden voor buiten?  🙂

&SUUS | Interieuradvies: Bohemian kelim interieur | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Interieuradvies: Bohemian kelim interieur | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Interieuradvies: Bohemian kelim interieur | dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Interieuradvies: Bohemian kelim interieur | dev.fernieweb.com/suus | kleden MarokkoPicture credit:  1. designersh0mes 2. blog.justinablakeny.com 3.CoteMaison picture by Claude Weber 4. Awelltraveledwoman

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.