Personal: Spannend nieuws!

 

Persoonlijk nieuws: What if I fall, Oh my darling what if you fly? Hema champagne Celebrate special moments with people you love

 

Spannend en persoonlijk groot nieuws: Eng, ontzettend eng zelfs maar heel veel zin in!

AHHHHAAAH!!!

Ik ga voor mijzelf beginnen! Na 12,5 jaar ga ik per 1 mei de ABN AMRO bank verlaten, zodat ik mij helemaal op &SUUS kan richten. Een hele enge en grote stap die wel voor wat slapeloze nachten heeft gezorgd. In het verleden is mij heel vaak gevraagd hoe ik een 32 urige baan als innovatie en later procesmanager kon combineren met mijn gezin, blog en interieurstyling. Nou, dat was ook altijd flink aanpoten kan ik je zeggen. Maar ik vond de combinatie altijd erg leuk. De creativiteit, mijn passie voor wonen kon ik kwijt met &SUUS en aan de andere kant het verbeteren van een groot bedrijf gezamenlijk met je collega’s. Natuurlijk dacht ik er weleens over na om helemaal voor mijzelf te beginnen. Maar jeetje, dan zou ik alleen thuis werken, zonder collega’s. Dan heb ik echt niets meer aan alle opleidingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd. Hoeveel interieuradviezen moet ik wel niet geven om een beetje in de buurt te komen van mijn huidige salaris? Maar doen wat je het allerleukste vind is toch eigenlijk belangrijker?!

What if I fall? Oh, my darling what if you fly?  

De antwoorden op deze vragen zal ik je over een tijdje kunnen geven, want per 1 mei gaat het echt gebeuren. Ik, Suzanne de Jong, die vroeger als klein meisje vertelde dat ze binnenhuisarchitect wilde worden (wij kende het woord interieur stylist toen nog niet, back in the days) Een abonnement op de VT wonen had, terwijl iedereen de yes of de hitkrant las en altijd al haar kamertje aan het verbouwen was. Die Suzanne de Jong gaat nu voor zichzelf beginnen als interieurstylist, blogger en ‘andereleukedingendieopmijnpad’ komer. Misschien ben ik het over een paar jaar wel zat, maar dan heb ik het in ieder geval geprobeerd. Iets wat ik ook belangrijk vind om mijn kinderen mee te geven. Je dromen achterna , positief denken, ervoor gaan en geen drama als het niet lukt. Dan komt er vast wel weer iets anders op je pad. Zeg ik nu heel stoer :-))

Afgelopen week was er al een eerste afscheid bij de bank en vierden wij dit thuis ook een beetje. Een klein feestje met de belangrijkste mensen in mijn leven. Met HEMA bubbels in een Piper champagneglas. “Ze is zo lekker gewoon gebleven”  🙂

&SUUS Persoonlijk nieuws: What if I fall, Oh my darling what if you fly? | dev.fernieweb.com/suus |
Groot nieuws &SUUS 3 Groot nieuws &SUUS 6

 

&SUUS Persoonlijk nieuws: What if I fall, Oh my darling what if you fly? | dev.fernieweb.com/suus |

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.