&SUUS | City Tip Den Bosch | dev.fernieweb.com/suus | Leuke winkeltjes in Den Bosch | OAK |

 

Na alle drukte voor de nieuwe website, lopende adviezen en laatste dagen bij mijn ex 🙂 werkgever was ik wel toe aan een weekendje weg. Maar laat ik jullie eerst even bedanken voor alle overweldigende lieve reacties op mijn vorige blog en social media berichten. Dat maakt de stap naar zelfstandige iets minder eng. Erg leuk om alle reacties te lezen.Tijd voor wat ontspanning. En dat deed ik afgelopen weekend samen met mijn zusje. Vrijdag vertrokken wij naar Den Bosch, om een dagje samen te winkelen. Toen wij aan het einde van de dag uitgeteld op het terras plofte, haakte onze mannen gezellig aan. Wat is Den Bosch toch een leuke stad. Tijdens de vrijdagmiddagborrel stond de hele Korenbrugstraat vol, het was dan ook prachtig weer. Wij dronken wat bij Bottles & Bites en daarna hebben we heerlijk gegeten en gedronken bij DIT.

Een weekend zonder telefoon en winkelen met mannen:
De volgende dag gingen we met z’n viertjes het centrum in en dat betekend dus veel schoenen (sneaker) zaken in voor onze mannen. Een tip voor sneakers is Re-issue en voor mooie mannenkleding: The Hunting Essemble in de Snellestraat. Hier bevind zich ook DIT waar wij de avond ervoor aten en vond ik eigenlijk wel het leukste straatje van Den Bosch. Van te voren had ik mij voorgenomen om mijn telefoon met rust te laten, niet te winkelen met in het achterhoofd een eventueel blog. Dat heb ik ook gedaan, heerlijk! Maar nu ik thuis ben kan ik het toch niet laten om een paar van onze favoriete adresjes te delen. Want het is zo fijn, als je in een onbekende stad bent en in ieder geval al een aantal leuke adresjes weet te vinden. Dus bij deze geen waslijst, maar enkele van onze favorieten!

Onze favorieten in de Snelle straat:

Oak: Alleen van deze etalage wordt je toch al blij? Een wit pand, met mintgroene bankjes en bijpassende fiets. En die handgevouwde origami vogeltjes in de etalage. Binnen vind je woonaccessoires, kleding en cadeautjes met een Scandinavisch karakter. Wij gingen uiteraard niet met lege handen naar buiten.
DIT: Eetbar DIT een bar met humor. Wij bestelde van alles wat en aten heerlijk 2 gangen allemaal kleine gerechtjes. Ow en als je van chocolade mousse houdt, neem die dan…in een garde. Heerlijk!
Vintage Room: Een super knus winkeltje vol vintage en daarop geïnspireerde nieuwe producten. Met een whahala aan Jielde lampen. Al jaren hoog op mijn wishlist en dit weekend besloten dat deze er snel gaat komen.
Liefste Fashion: Met de liefste verkoopsters! Waar je oprecht wordt geholpen en ze niet opdringerig zijn. Een fijne winkel, waar ik goed geslaagd ben.

Andere favorieten:
Als je de snelle straat uitloopt kom je in de Vughterstraat terecht. 1 van de oudste straatjes van Den Bosch, heb ik mij laten vertellen. Hier vind je ook heel veel leuke, gezellige winkeltjes. Onze favorieten uit deze straat:
Daily Poetry: Na Eindhoven is ook Den Bosch een Daily Poetry rijker. En wat een aanwinst. Ook op deze stijlvolle winkel wordt je gewoon een beetje verliefd. Een prachtige, sfeervolle fashion & lifestyle Concept Store, waar alles wat je ziet te koop is.
Webshopsonly: Toen wij deze winkel binnenliepen snapte we het concept niet zo goed. We zagen heel veel leuke spullen, maar zo verschillend. Bij het afrekenen viel het kwartje. Hier zijn verschillende webshops vertegenwoordigd. Ik kocht hier leuke kleertjes voor Bram en Evie en ben nu ook een webshop adresje rijker!
Koekwaus: Een winkel van 2 zussen, dan sta je bij ons al op + 1. Een winkel met spulletjes waar de zussen vrolijk van worden en wat hun inspireert.

Deze 2 zussen werden in ieder geval ook erg vrolijk van Den Bosch. We kunnen kunnen voorlopig even niet meer winkelen 🙂 Maar we komen zeker snel terug!
&SUUS | City Tip Den Bosch | dev.fernieweb.com/suus | Leuke winkeltjes in Den Bosch | Daily Poetry|

&SUUS | City Tip Den Bosch | dev.fernieweb.com/suus | Leuke winkeltjes in Den Bosch | Daily Poetry|

&SUUS | City Tip Den Bosch | dev.fernieweb.com/suus | Leuke winkeltjes in Den Bosch | Eetbar DIT|

 

&SUUS | City Tip Den Bosch | dev.fernieweb.com/suus | Leuke winkeltjes in Den Bosch | Eetbar DIT| &SUUS | City Tip Den Bosch | dev.fernieweb.com/suus | Leuke winkeltjes in Den Bosch | OAK| &SUUS | City Tip Den Bosch | dev.fernieweb.com/suus | Leuke winkeltjes in Den Bosch | OAK| &SUUS | City Tip Den Bosch | dev.fernieweb.com/suus | Leuke winkeltjes in Den Bosch |OAK|

 

&SUUS | City Tip Den Bosch | dev.fernieweb.com/suus | Leuke winkeltjes in Den Bosch | Vughterstraat|

&SUUS | City Tip Den Bosch | dev.fernieweb.com/suus | Leuke winkeltjes in Den Bosch | Koekwaus|

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.