Happy Easter/ Vrolijk Pasen: Tafel styling Color

 

 

Banner_1000x400px_01-3

Happy ‘Color’ Pasen

Gisteren kon je hier de rustige, natuurlijke Paas tafelstyling foto’s vinden. Vandaag heel veel kleur…. Met het geel geblokte kleed (van Kitch Kitchen) en het oude Pastel Servies. Dit servies spaar ik eigenlijk al sinds ik op mijn zelf ben gaan wonen. In de paastakken wat papieren hartjes slingers en metalen vogeltjes, in dezelfde kleurtjes als het servies.  Ik probeer later nog wat betere foto’s te plaatsen, maar nu gaan wij croissantjes bakken. Daarna paaseieren zoeken in onze buurt, Evie haar mandje staat al een paar dagen klaar. Mooie dag nog vandaag!

Paas tafel kleur &SUUS

 

3 Comments

 1. By Marloes Thuis 6 april 2015

  Dat servies!!! GEWELDIG! Petrus Regout Pastel Servies spaar ook ik al sinds mijn jeugd, dat is dus al een aardig tijdje 😉
  Jullie tafel ziet er geweldig uit SuuS! Fijne 2e Paasdag X

  Beantwoorden
 2. Woon-Geluk 8 april 2015

  Wat een heerlijk vrolijk tafelkleed! En je servies is prachtig! Leuke foto’s!

  Groetjes Cindy
  woon-geluk.blogspot.nl

  Beantwoorden
 3. Emma Kamerling 14 april 2015

  Wat een superleuk servies! Zou ook super leuk staan bij de pasteltinten in mijn keuken. Waar kun je dit kopen?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *