Interieuradvies verschillende stijlen: Bohemian

&SUUS | Bohemian kelim interieur | ensuus.nl

Sommige mensen hebben 1 duidelijke stijl in interieur en kleding. Handig, want dan kun je gericht op zoek en vooral heel veel overslaan. Maar de meeste mensen die mij benaderen voor interieuradvies vinden heel veel stijlen mooi en raken daarom het overzicht een beetje kwijt. Ook ik hou van heel veel verschillende stijlen. Op interieur gebied kan ik heel blij worden van gezellige kleurtjes, maar hou ik ook van de rust van naturel of zwart en wit. Scandinavisch, bohémian, vintage, industrieeel, stoer, etnisch, ik vind het allemaal prachtig.

En dat is wel het leuke van mijn werk, mijn ideeën of stijlen die ik thuis niet doorvoer kan ik wel bij klanten kwijt. Voor een interieuradvies in Amstelveen ben ik nu opzoek naar mooie kelim kussens. Ook een liefde van mij, die eigenlijk nooit overwaait. Helemaal aangewakkerd toen wij een paar jaar geleden in Marokko op vakantie waren. Dit project wordt ook een beetje een combinatie van stijlen. Het rustige Scandinavische met gebruik van pure materialen, gecombineerd een avontuurlijkere  en kleurrijkere Bohemian stijl. Een foto die ik al jaren op mijn prikbord heb hangen is de bovenste foto. Een ideale combinatie van fris en ruimtelijk, gebruik van kleur, stoere en oude materialen, zwart wit, industrieel, vintage het komt er allemaal in terug. Als ik dit allemaal zie, zou ik het liefste mijn woonkamer in deze stijl doorvoeren. Probleem is alleen dat ik over een paar weken weer wat anders zie. Of misschien toch wat leuke kussens,poefen en kleden voor buiten?  🙂

&SUUS | Interieuradvies: Bohemian kelim interieur | ensuus.nl

&SUUS | Interieuradvies: Bohemian kelim interieur | ensuus.nl

&SUUS | Interieuradvies: Bohemian kelim interieur | ensuus.nl

&SUUS | Interieuradvies: Bohemian kelim interieur | ensuus.nl | kleden MarokkoPicture credit:  1. designersh0mes 2. blog.justinablakeny.com 3.CoteMaison picture by Claude Weber 4. Awelltraveledwoman

 

4 Comments

 1. nicole 15 april 2015

  Leuk om te lezen. Ik vind zoveel leuk dat ik niks meer durf omdat ik bang ben dat het een zooitje wordt.. Maar het eerste plaatje is een heel mooi voorbeeld hoe het wel kan werken!

  Beantwoorden
 2. Vicky - Stijl Habitat 16 april 2015

  Ken je de kussens van Rough Rugs? Misschien een idee voor je klant!

  Beantwoorden
 3. Maartje 30 september 2015

  Dat is nog eens een mooi interieur, ziet er prachtig uit. Als verhuurmakelaar in Amsterdam zou ik zulke interieurs graag vaker zien!

  Beantwoorden
 4. wil 14 maart 2018

  Hallo, vraagje weet je ook welke kleur groen op de muur zit bij de foto met het plankje en stoeltjes waar Liam bij staat?groetjes willemien

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *