Flower Friday: Moederdag bloemen tips

&SUUS | Flower Friday: Moederdag bloemen tips | dev.fernieweb.com/suus |

Moederdag
Het is alweer bijna moederdag, dus vond ik het wel weer tijd voor een Flower Friday. Want welke moeder is nu niet blij met een bloemetje op moederdag? Ik weet het, natuurlijk is het commercieel en misschien heb je daarom dan liever een bloemetje op een andere dag. Maar zeg nou zelf, als jouw vriend of man een bloemetje voor je meeneemt dan is dat toch altijd leuk?

Persoonlijke touch
Mijn vriend neemt niet heel erg vaak bloemen voor mij mee, maar dat komt misschien omdat ik echt een bloementik heb en er wekelijks nieuwe bloemen in huis staan. Vorig jaar kreeg ik met moederdag een grote bos witte tulpen. Dat was nog wel een dingetje bij de bloemist en deze moesten speciaal van achteren gehaald worden. Ze begrepen er niets van waarom hij niet zo’n mooi – speciaal voor moederdag- versierd boeket wilde hebben. Het verhaal erachter vond ik eigenlijk nog liever dan de bloemen zelf. Hij maakte de bloemist duidelijk dat zijn vriendin niet zo hield van boeketten met cadeautjes versiering enz. erin. Heb je niet iets van losse takken, losse bloemen, een bos witte tulpen dan misschien?

Mannen opgelet
Dus mannen van Nederland opgelet. Ik ken zelf geen vrouwen die niet blij worden van mooie bloemen. En als ze dat wel zeggen, meent de helft er niets van 🙂 Misschien kun je je nog herinneren wat haar lievelingsbloem is, of haar lievelingskleur? Welke kleuren gebruiken jullie in huis? En zoek daar bloemen bij. Of een paar losse bloemen, ipv een boeket. Zoals hier in het voorbeeld van de bloemen bij ons thuis. Een paar bloemen in de kleur die ook in de kussens van de bank zitten. Ik denk dat sommige vrouwen van hun geloof vallen als hun man thuiskomt met bloemen en de tekst: Lieverd, voor jou bloemen in de kleur van de kussens 🙂

Meer inspiratie nodig? Kijk dan eens hier bij de andere Flower Friday’s blogs of op de site Mooiwatbloemendoen!

Alvast een fijne moederdag!

&SUUS | Flower Friday: Moederdag bloemen tips | dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Flower Friday: Moederdag bloemen tips | dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Flower Friday: Moederdag bloemen tips | dev.fernieweb.com/suus |

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.