Challenge: Leuk interieur idee en win Fest kussen

&SUUS | #ensuusspringchallenge | Cushion Fest Amsterdam | www.dev.fernieweb.com/suus |

Winnaar bekend, zie onderaan dit bericht! Het is alweer een tijdje  geleden dat ik een challenge plaatste en dat terwijl ik ze zelf zo leuk vind. Waarom? Ik hou van uitdagingen, weggeven, niet van reposten van foto’s en vind het heerlijk om bij mensen thuis binnen te kijken.

Styling kast vs stellingkast met teveel spullen
Tijdens het opruimen van mijn stylingkasten, kwam ik dit leuke FEST Amsterdam gloeilamp kussen tegen. Nu klinkt ‘stylingkasten’ heel erg mooi, maar in werkelijkheid zijn het meer stellingkasten met allemaal spullen. Spullen die ik verzamel/krijg/koop met het idee, daar kan ik ooit wel wat mee. Als ik ander werk had gedaan, had ik waarschijnlijk dezelfde kasten gehad. Ik ben gewoon heel slecht in weggooien. De spullen komen wel vaak van pas bij foto styling opdrachten of bijvoorbeeld binnenkijkers, maar het blijft een doorn in het oog van mijn vriend. Van hem mag ik elke dag wel een challenge doen 🙂

CHALLENGE: FEST kussen
Maar goed, het (nieuwe) Fest kussen met gloeilamp….pling, een idee. Plaats een foto van een leuk interieur idee op mijn Facebookpagina of Instagram account (op IG met #ensuusspringchallenge) en je doet mee. De leukste inzendingen krijgen een plekje op mijn blog (met vermelding) en de winnaar het kussen. Niets ingewikkelds, geen mega grote prijs, just for the fun. Als je het net zoals ik leuk vind om bij mensen binnen te kijken en interieur tips op te doen, zoek dan dus op #ensuusspringchallenge of bekijk deze Facebook post.

Misschien brengt het je nog op (klus) ideeën dit extra lange weekend. In ieder geval, Fijne pinksteren!

&SUUS | #ensuusspringchallenge | Cushion Fest Amsterdam | www.dev.fernieweb.com/suus |

 

En de winnaar is?

Jullie hebben er even op moeten wachten. Mijn excuses! Maar de winnaar van bovenstaande challenge is bekend. Wat een leuke (en ook prachtige) foto’s heb ik mogen ontvangen. Leuk al die creatieve ideeën. Maar degene die gewonnen heeft, heeft een idee ingestuurd die ik nog nooit ergens voorbij heb zien komen. Simpel, hergebruik en met humor, daar hou ik van. De braadslee ‘dieiktochnooitgebruik’ van Hester Balzer. Opgehangen in de keuken als een soort memobord. Hester gefeliciteerd. Wil je mij even je adres sturen via info@dev.fernieweb.com/suus, dan stuur ik het Fest kussen naar je op. Veel plezier ervan!

braadslee als memobord
braadslee als memobord

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.