Nieuw! &Bags Beach een samenwerking van zussen

&BAGS Beach strandtassen
Samenwerking tussen zusjes

Vanavond een blog over nieuwe producten die ik heb toegevoegd aan de shop. De &BAGS BEACH Shoppers. Een begin van een samenwerking tussen 2 zussen. Misschien hebben jullie het al eens voorbij zien komen, maar mijn kleine zusje en grootste vriendin Kim is al een tijd geleden voor zichzelf begonnen. Wat ik met wonen heb, heeft zij met fashion & tassen. Na jaren gewerkt te hebben in de tassen branche is ze een paar jaar geleden voor zichzelf begonnen. Naast agent van verschillende merken, ontwerpt en produceert zij ook verschillende soorten tassen. Naast haar eigen collectie, werken we inmiddels ook samen aan een unieke lijn…………>>  &BAGS tassen.

Hoe vind je die? Zusjes de Jong allebei voor zichzelf begonnen en werken nu samen. Iets waar wij als kleine meisjes alleen maar van konden dromen.

&Bags Beach
Deze tassen laten nog wel even op zich wachten, maar in de tussentijd hebben we alvast een vrolijke goedmaker. Deze unieke, handgemaakte strandtassen zijn vanaf nu te koop via mijn webshop. Gemaakt van palmbladeren en elke tas is weer anders. Met prachtig borduurwerk of helemaal afgezet met pailletten. In veel verschillende kleuren dus er zit er altijd wel 1 bij om je zomerlook compleet te maken. De tassen zijn gevoerd en afsluitbaar en shop je hier. Kom maar op met die zomer!

Details strandtas

&SUUS | &BAGS Beach strandtassen | dev.fernieweb.com/suus |

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.