Flower Friday: Moederdag bloemen tips

&SUUS | Flower Friday: Moederdag bloemen tips | ensuus.nl |

Moederdag
Het is alweer bijna moederdag, dus vond ik het wel weer tijd voor een Flower Friday. Want welke moeder is nu niet blij met een bloemetje op moederdag? Ik weet het, natuurlijk is het commercieel en misschien heb je daarom dan liever een bloemetje op een andere dag. Maar zeg nou zelf, als jouw vriend of man een bloemetje voor je meeneemt dan is dat toch altijd leuk?

Persoonlijke touch
Mijn vriend neemt niet heel erg vaak bloemen voor mij mee, maar dat komt misschien omdat ik echt een bloementik heb en er wekelijks nieuwe bloemen in huis staan. Vorig jaar kreeg ik met moederdag een grote bos witte tulpen. Dat was nog wel een dingetje bij de bloemist en deze moesten speciaal van achteren gehaald worden. Ze begrepen er niets van waarom hij niet zo’n mooi – speciaal voor moederdag- versierd boeket wilde hebben. Het verhaal erachter vond ik eigenlijk nog liever dan de bloemen zelf. Hij maakte de bloemist duidelijk dat zijn vriendin niet zo hield van boeketten met cadeautjes versiering enz. erin. Heb je niet iets van losse takken, losse bloemen, een bos witte tulpen dan misschien?

Mannen opgelet
Dus mannen van Nederland opgelet. Ik ken zelf geen vrouwen die niet blij worden van mooie bloemen. En als ze dat wel zeggen, meent de helft er niets van 🙂 Misschien kun je je nog herinneren wat haar lievelingsbloem is, of haar lievelingskleur? Welke kleuren gebruiken jullie in huis? En zoek daar bloemen bij. Of een paar losse bloemen, ipv een boeket. Zoals hier in het voorbeeld van de bloemen bij ons thuis. Een paar bloemen in de kleur die ook in de kussens van de bank zitten. Ik denk dat sommige vrouwen van hun geloof vallen als hun man thuiskomt met bloemen en de tekst: Lieverd, voor jou bloemen in de kleur van de kussens 🙂

Meer inspiratie nodig? Kijk dan eens hier bij de andere Flower Friday’s blogs of op de site Mooiwatbloemendoen!

Alvast een fijne moederdag!

&SUUS | Flower Friday: Moederdag bloemen tips | ensuus.nl |

&SUUS | Flower Friday: Moederdag bloemen tips | ensuus.nl |

&SUUS | Flower Friday: Moederdag bloemen tips | ensuus.nl |

 

 

 

9 Comments

 1. By Marloes Thuis 1 mei 2015

  Haha, jouw bloemen… helemaal mijn ding 🙂 Want ja, ook ik heb een hekel aan die standaard boeketten met van die foute (sorry) dingetjes erin 😉

  Beantwoorden
 2. Sofie 2 mei 2015

  Idd erg mooi! Ik ga je blog laten lezen aan mijn man … wie weet wat het effect zal zijn? 😉
  Mag ik vragen waar je die mooie vaas vandaan hebt?

  Beantwoorden
  • &SUUS 2 mei 2015

   Hoi! Dankjewel. De vaas heb ik al wat jaren terug bij Leen Bakker gekocht. Zag ze nu laatst ook bij inkoop staan maar vind het zo lastig met versturen.

   Beantwoorden
 3. Lieke 2 mei 2015

  Ik kan altijd zo genieten van een verse bos bloemen op tafel.
  Wat een vrolijke bos en wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

  Beantwoorden
  • &SUUS 2 mei 2015

   Dankjewel! en het leuke is, deze staan nu al bijna 2 weken.

   Beantwoorden
 4. Oeps ik ben dan toch een van die uitzonderingen die echt niets om bloemen binnen geeft 🙂

  Beantwoorden
 5. Moniek 8 mei 2015

  Prachtige combinatie, de bloemen staan echt super mooi in de glazen doorzichtige vaas.
  Ik ben dan wel geen moeder maar wel in mei jarig….dus wie weet.

  Beantwoorden
 6. Gaëtane Goffin 9 mei 2015

  Wat een prachtige foto’s en inderdaad met een paar mooie bloemen doe je nooit kwaad :-)!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *