&SUUS | Kids on the Moon | www.dev.fernieweb.com/suus | Moon Jelly dress | Give Away |

 

Inge de Wit, jij bent de gelukkige winnaar van dit Kids on the Moon jurkje! Als je mij je adres mailt (info@dev.fernieweb.com/suus) dan heb je hem nog voordat het prachtig (strand) weer wordt!

 

Kids on the moon 
Nog voor onze vakantie werd ik benaderd door het kinderkleding merk Kids on the Moon. Zij vroegen mij om foto’s te maken van kleding uit de collectie OCEANIA. Alleen werkte het weer in Nederland niet echt mee voor deze opdracht. Dus ging de kleding mee in de koffer naar Bali. Met een collectie die is geïnspireerd door de diepte van de oceanen, de perfecte plek!

Oceaan inspiratie
Het Oceania thema vind je terug in het gebruik van kleuren (veelal ook uitgewassen en vervaagd) en de de prints die zijn toegepast. Door de verwassen stoffen en ombre wassingen komt het een beetje grunge achtig over, lekker stoer dus. Er wordt samengewerkt met verschillende kunstenaars uit de hele wereld. Zo bieden ze ruimte aan talent. Kids On the Moon is ook van mening dat wanneer je jong begint met creatief tekenen, dit later de kinderen worden met een passie/interesse voor kunst. De huidige collectie heeft zelfs een Nederlands tintje. De getalenteerde Hyshill Sander uit Amsterdam maakte het ontwerp van de Moon Jelly Fish jurk. Evie vond de ‘kwallenjurk’ direct geweldig. We moesten van haar steeds op zoek naar kwallen op het strand, maar die hebben we (helaas?) niet in Bali gevonden. Nou begreep ik later dat er op dat moment in Zandvoort een kwallen plaag was. Tja, je kunt niet alles hebben 🙂

Jurkje winnen?
Het leuke is, dat ik ook een jurkje weg mag geven in maat 4 (jaar) Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achter te laten, of via mijn Instagram of Facebook. Ik maak de winnaar al over 3 dagen bekend, zodat jouw dochter er nog veel plezier van heeft deze zomer. Wil je meer van deze collectie of merk zien, in Nederland wordt het oa verkocht bij Kidsfinest.nl 

&SUUS | Kids on the Moon | www.dev.fernieweb.com/suus | Moon Jelly dress | Give Away |

&SUUS | Kids on the Moon | www.dev.fernieweb.com/suus | Moon Jelly dress | Give Away |

&SUUS | Kids on the Moon | www.dev.fernieweb.com/suus | Moon Jelly dress | Give Away |

&SUUS | Kids on the Moon | www.dev.fernieweb.com/suus | Moon Jelly dress | Give Away |

&SUUS | Kids on the Moon | www.dev.fernieweb.com/suus | Moon Jelly dress | Give Away |

Pictures by &SUUS Suzanne de Jong

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.