&SUUS | Shoptip: House of Products | www.dev.fernieweb.com/suus | HOP

Vandaag in de serie “spotlight”... een online Shoptip: House Of Products (HOP). Een gloednieuwe webshop die helemaal in het teken staat van cadeautjes. Cadeautjes krijgen en geven. Unieke cadeautjes voor anderen, of gewoon voor jezelf. En wie houdt daar nu niet van? In de overzichtelijke webshop vind je verschillende artikelen voor alle doelgroepen. Ook aan de mannen is bijvoorbeeld gedacht. Persoonlijk vind ik dat altijd de meest lastige cadeautjes. Een leuk, origineel, gezellig cadeautje voor een vriend ipv standaard geld, cadeaubon of een fles wijn.

&SUUS fav’s op de foto
Een tijdje terug maakte ik voor HOP productfoto’s van een aantal nieuwe ‘onder eigen label uitgebrachte’ artikelen. Nog niet eens alles staat in de webshop, dus extra leuk dat ik deze foto’s met jullie kan delen. Mijn oog valt altijd direct op de woonartikelen, met als grote favoriet de gezellige opbergboxen. Bijvoorbeeld de set van 3, waarvan 1 het bekende  ‘grid’ printje heeft  (en ik eerder over schreef, zie hier) De ‘strepen’ box die je als theedoos kunt gebruiken, of als sieradenkistje in de slaapkamer. Op de 1e foto zie je de matzwarte wasbare zak, waar je van alles in kunt opbergen. Brood/ fruit  of gebruik hem als decoratieve plantenbak met een grote plant erin. Onder de woonaccessoires vind je ook heel veel verschillende posters. Uiteraard is degene met het &teken mijn favoriet. De categorie ‘ stationery’ mag je eigenlijk niet overslaan, hier vind je o.a. kaartjes en verschillende cadeauverpakkingen. Cadeautjes worden altijd net een stuk specialer of persoonlijker als het mooi is ingepakt.

Naast hun eigen label, verkopen ze ook andere merken zoals o.a. Nobodinoz, Wee gallery, Brood & Plank. En je vind er echt van alles wat: Mode, woonaccessoires, kinderkleding en zelfs eten. Met de Personal Shopper op de home pagina, kun je heel gemakkelijk een cadeautje laten zoeken door de filters die erin staan (geslacht, leeftijd, bedrag, gelegenheid) Op de website van HOP en hun eigen Tumblr pagina vind je genoeg inspiratie!

&SUUS | Shoptip House of Products | www.dev.fernieweb.com/suus | grid boxes | Mint

&SUUS | Shoptip: House of Products | www.dev.fernieweb.com/suus | HOP | Office |

&SUUS | Shoptip: House of Products | www.dev.fernieweb.com/suus | HOP

&SUUS | Shoptip: House of Products | www.dev.fernieweb.com/suus | HOP | Tea Time &SUUS | Shoptip: House of Products | www.dev.fernieweb.com/suus | HOP | & Poster

Pictures by Suzanne de Jong &SUUS

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.