Binnenkijken: Thuis bij…Britta kinderkamer

&SUUS |www.dev.fernieweb.com/suus | Britta Bloggt | Kidsroom | Meisjeskamer |

 

Thuis bij…
Binnenkijken in dit schattige kamertje van de dochter van Britta. Soms kom je een plaatje tegen, die je gewoon graag wilt delen. Deze foto van dit prachtige kamertje kwam ik tegen op Pinterest. Ik zocht even iets verder en kwam toen op de Instagram pagina van Britta en vroeg haar of wij met z’n allen even binnen mochten kijken. Dat mocht. Britta  woont in Duitsland en blogt over de passie voor interieur, details, kinderen & lifestyle. Het kamertje voor haar dochtertje Emma is met liefde ingericht. Het plafond met stippen valt natuurlijk het meeste op. Zelf verteld ze hierover dat ze niet kon kiezen tussen het ‘stoerdere’ grafische en de ‘lievere’ stippen. Ze maakte geen keuze en zo is deze eye-catcher in de kamer ontstaan.

Zelf aan de slag
Persoonlijk vind ik een mix van oud (retro, vintage,) en nieuw (modern) ook altijd erg leuk in een kinderkamer. Juist door het toevoegen van zo’n oud kastje, of stoeltje maak je het net iets unieker en persoonlijker. Geen leuke erfstukken van oma? Bezoek dan eens de kringloopwinkel en 2e hands markten. Of geef iemand die vaker tussen koopjes struint, een foto mee van iets waar je naar op zoek bent. Zo heb ik al heel wat mensen blij kunnen maken met een kringloopkoopje. In dit kamertje zie je veel lieve pastelkleurtjes, maar door het toevoegen van zwart (stickers, kussens enz) wordt het direct wat stoerder. De stippen op de muur zijn eenvoudig aan te brengen met stickers.

Britta, bedankt voor het binnenkijken en deze kinderkamer inspiratie. Britta haar blog vind je hier.

 

 

&SUUS |www.dev.fernieweb.com/suus | Britta Bloggt | Kidsroom | Meisjeskamer |

&SUUS |www.dev.fernieweb.com/suus | Britta Bloggt | Kidsroom | Meisjeskamer |&SUUS |www.dev.fernieweb.com/suus | Britta Bloggt | Kidsroom | Meisjeskamer |

&SUUS |www.dev.fernieweb.com/suus | Britta Bloggt | Kidsroom | Meisjeskamer |

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.