&SUUS | Evie 5 jaar | www.dev.fernieweb.com/suus | 2

Vandaag is Evie jarig. Mijn kleine meisje alweer 5 jaar. Een ieniemienie baby’tje toen ze werd geboren,  2350 gram en 46 cm. Ze bleef de eerste jaren van haar leven een klein, voorzichtig, gevoelig en lief meisje. En grappig! Dat grappige heeft ze behouden, maar ze is inmiddels veranderd in een stoere meid. Ze vind soms dingen nog wel erg spannend, maar benoemt dat tegenwoordig en gaat het niet meer uit de weg. Gevoelig zal ze altijd wel blijven en dat levert nu heerlijke uitspraken op. Zo zegt ze regelmatig dat ze niet groot wilt worden, omdat ze voor altijd bij ons wil blijven wonen. Dat mag lieverd, dat mag!

Dagelijks moesten wij horen, dat ze bijna jarig was. Ze wilde heel erg graag een nieuwe fiets…een grote fiets! Bij de fietsenwinkel wees ze hem zo aan. “Die vind ik mooi Mama, niet die roze en niet de ‘ Frozen’ kleur, maar de witte met standaard en een slot!” Wij allang blij, want op een witte fiets kan haar broertje over een tijdje ook wel gezien worden. Ik vertelde haar dat een fiets wel een enorm groot cadeau is, dus dat ze nog ook nog andere dingen moest verzinnen. Heel groot was de verassing dan ook, toen vanochtend haar witte fiets in de kamer stond. Met standaard en slot (ik geloof nu dat het daar bijna om ging) We vierde vandaag een klein feestje, want haar verjaardagfeestje en eerste kinderpartijtje volgen pas over een aantal weken.Gefeliciteerd lieverd!

 

&SUUS | Evie 5 jaar | www.dev.fernieweb.com/suus | 3

 

&SUUS | Evie 5 jaar | www.dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | Evie 5 jaar | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Evie 5 jaar | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Evie 5 jaar | www.dev.fernieweb.com/suus | 3

&SUUS | Evie 5 jaar | www.dev.fernieweb.com/suus | 3

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.