&SUUS genomineerd voor Dutch Mom Blog Award!

Dutch Mom Blog Awards

Klein feestje
Trots en vereerd dat ik dit jaar weer mag melden dat &SUUS genomineerd is voor de Dutch Mom Blog Award 2015 in de categorie Interieur & Lifestyle! Vorig jaar ging deze prijs aan mijn neus voorbij en won getalenteerde blogvriendin Anki van Zilverblauw heel erg terecht deze prijs.

Stem!
Dit jaar neem ik het op tegen CityMom en Bart’s boekje junior. Jullie kunnen voor de publieksprijs weer stemmen op jouw favoriet. Leuk als ik dat ben natuurlijk 🙂 Dit kan tot 17 september via www.momblogawards.nl 

Naast de publieksprijs is er ook een vakjury, die dit jaar bestaat uit: – blog en social media goeroe- Kirsten Jassies en marketing specialist Eeke van Velsen van Bugaboo. Super eng idee dat deze mensen de komende tijd dus een professionele blik werpen op mijn blog. De awards zullen 17 september worden uitgereikt in de Bugaboo store in Amsterdam.

&SUUS - My work fotografie & Styling  | www.dev.fernieweb.com/suus

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.