Maison et Objet interieur trend: Light & Bright Brass

&SUUS | Maison & Objet 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Trend Light & Bright Brass | Apple &SUUS | Maison & Objet 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Trend Light & Bright Brass | String_&SUUS | Maison & Objet 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Trend Light & Bright Brass | White Bike

In mijn vorige blog over Maison et Objet vertelde ik al over de interieur trend, Brass (goud/messing) gecombineerd met vooral veel blauw. Maar ook groen en de meer diepere herfstkleuren kwam ik geregeld tegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan okergeel, of ‘ de door Pantone uitgeroepen kleur van het jaar’ Marsala. Een beetje een bordeaux achtige kleur, die trouwens prachtig te combineren is met blauw. Kleuren die je nu ook veel in de mode ziet. Mode en wonen komen dan ook steeds dichterbij elkaar.

Geen geldboom?
Maar wil je wel elk seizoen je hele interieur vervangen? Heb jij ook geen geldboom in de tuin staan, maar vind je het wel leuk om wat te veranderen? Denk dan meer aan de accessoires zoals kussens, kaarsenhouder, plantenbakjes enz.

Goud met wit en licht hout
Leuk al die trends, maar vooral in je huis is het natuurlijk belangrijk dat je je gewoon thuis voelt. Vandaag dan ook de andere kant van de wat donkere/diepere kleuren. Foto’s van de beurs, waarbij het goud gecombineerd wordt met licht hout en en veel wit.

&Klevering
Bij het Nederlandse merk &Klevering veel accessoires in wit en goud. Door enkele van deze accessoires toe te voegen hoef je geen ontzettende grote (en ook dure) meubels te vervangen, maar je kunt wel net even een andere sfeer bereiken.

&SUUS | Maison & Objet 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Trend Light & Bright Brass | Dutch Design | &Klevering

Serax
Het Belgische merk Serax was ruim vertegenwoordigd en liet met verschillende hoekjes, producten en stijlen zien. Hier zie je een mooie combinatie van veel wit en hout. Ik ben verliefd op de simpele maar mooie hang (loop) lampen.

&SUUS | Maison & Objet 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Trend Light & Bright Brass | Serax 1 &SUUS | Maison & Objet 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Trend Light & Bright Brass | Serax 2

 

Secto Design
Nog meer lampen…bij Secto Design. 1 van mijn favorieten lampen merken, omdat zij hout hebben gebruikt als basis materiaal voor de verschillende armaturen, iets wat je niet vaak ziet.  Doordat de lamp erg transparant is, wordt deze niet zwaar, zorgt voor mooi licht en belemmert ook geen uitzicht.

 

&SUUS | Maison & Objet 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Trend Light & Bright Brass | Secto Design Light 2

&SUUS | Maison & Objet 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Trend Light & Bright Brass | Secto Design Light

 

Jouw voorkeur?
Ik ben altijd nieuwsgierig welke voorkeur jullie hebben. Het goud in combinatie met de donkere/ diepere kleuren van mijn vorige blog (klik hier) of de combinatie van vandaag. Met hout, natuurlijke materialen en veel wit??

&SUUS | Maison & Objet 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Trend Light & Bright Brass |_

Pictures @ Suzanne de Jong // &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.