&SUUS | Dutch Mom Blog Award | www.dev.fernieweb.com/suus | Thank You

A big THANK YOU!!!
Afgelopen donderdag was het zover, de uitreiking van de Dutch Mom Blog Award in de Bugaboo store in Amsterdam. Toen ik het filmpje van &SUUS voorbij zag komen, kreeg ik toch wel een beetje de kriebels. Eenmaal op het podium, wist ik niet waar ik moest kijken en mijn handen moest houden. Jarenlang heb ik voor grote groepen gepresenteerd, maar als het dan o.a. om jou gaat. VRESELIJK!  Maar goed,  ik kan er een heel verhaal van maken, maar dat doe ik niet. Want die enorme glimlach hierboven zegt volgens mij genoeg. Super, maar dan ook echt super blij ben ik dat ik de publieksprijs gewonnen heb in de categorie Interieur & Lifestyle! Meer dan 50% van de stemmen ging naar &SUUS. Verklaard die overdreven big smile wel toch? Bedankt voor de vele & lieve felicitaties op Social Media en natuurlijk bedankt lieve mensen die helemaal de moeite hebben genomen om op &SUUS te stemmen.
Beloning
Zonder er een heel “Amerikaans” verhaal van te maken, toch nog een paar zinnen. Want ja, ik ben trots! Ik zie dit echt als beloning voor het harde werken de afgelopen tijd. En een extra bevestiging dat ik de goede keuze heb gemaakt om afgelopen mei mijn baan op te zeggen en voor mijzelf te beginnen. Ok, toch een beetje Amerikaans…maar naast jullie ook nog een bedankje voor de organisatie (Esther van Blogstreet) en sponsors Bugaboo, Campina en media partner Fabulous Mama.

Award tussen de was
Van Bloomon kregen we deze vrolijke bos bloemen en de prachtige award krijgt een speciaal plekje op mijn kantoor. Wat dan heel stoer klinkt, maar in werkelijkheid kan ik er amper werken omdat de was er altijd ligt. Tja, je bent een winnaar van een MOM award, of niet 🙂

&SUUS | Winner Dutch Mom Blog Award 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Award

&SUUS | Winner Dutch Mom Blog Award 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Bloomon

 

&SUUS | Winner Dutch Mom Blog Award 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Flowers & Confetti&SUUS | Winner Dutch Mom Blog Award 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Flowers Bloomon

&SUUS | Winner Dutch Mom Blog Award 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Confetti

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.