Snorfestival | Persoonlijk | Balanceren of zweven?

&SUUS | Snor Festival | www.dev.fernieweb.com/suus | Shoot Zilverblauw Fotobus

Snorfestival – bloggersbijeenkomst
Afgelopen zondag was ook ik van de partij tijdens het Snor festival op Camping de Lievelinge. De dag begon met een gezellige bloggersbijeenkomst bij de Yurt van Kirsten Jassies, waar wij bloggers werden verwend met de heerlijke creaties van Madame Charlotte. Eten, kletsen en tussendoor maakt zo’n beetje iedereen daar foto’s van. Boven, naast je en iedereen die dat begrijpt 🙂 Ik maakte onderstaande foto met mijn telefoon, waarna ik mij ongegeneerd op het eten kon storten. Want een camera meenemen zonder geheugenkaartje maakt lastig foto’s 🙂

Had a great day at #snorfestival today. Meetup with fellow bloggers with great food from @madamecharlotte at @kirst_enj place at camping de lievelinge. Proud of @zilverblauw for publishing this beautiful book SHOOT! And had some quality time with my family #greatcombo #snorfestival #zilverblauw #shoot #youneedthatbook #serious #thatsalotofinfoinonepost

Shoot! Zilverblauw
Maar zoals Anki zei tijdens haar boeklancering: “De beste foto maak je met de camera die je op dat moment bij je hebt”.  Anki van Zilverblauw lanceerde vandaag nl. ook haar boek Shoot, fotograferen met je hart. Eindelijk een boek die in begrijpelijke taal uitlegt hoe je foto’s kunt maken. Niet met cijfertjes en getallen, knopjes en technisch geneuzel. Wel met veel foto’s, voorbeelden en op een begrijpelijke manier geschreven. Daarnaast is het mooi vormgegeven en staat hij qua kleuren perfect in mijn woonkamer 🙂 Anki en Casper, gefeliciteerd en ik ben super trots op jullie!

&SUUS | Snor Festival | www.dev.fernieweb.com/suus | Shoot Zilverblauw

Balanceren of zweven?
Omdat het de laatste tijd een beetje balanceren is qua werk & privé, was het fijn dat we dit vandaag konden combineren. Dus arriveerde de rest van de familie een tijdje later. Met geheugenkaart! Ik was direct bezig om een bijzondere camper  goed op de foto te krijgen, toen ik mij realiseerde dat dit niet de combinatie was die ik voor ogen had. Op dit blog dus weinig overzicht foto’s van het zonnige en vrolijke Snor festival, want vanaf dat moment heb ik eigenlijk alleen familiekiekjes gemaakt. Je weet wel, voor in dat boek wat ik nooit maak. Een aantal hiervan heb ik geplaatst, omdat het volgens mij een goed idee geeft waar dit festival voor staat. Wil je wel meer overzichtsfoto’s zien? Anki heeft hier een overzicht van alle blogs.

Zweven
Dus zweefde ik het eerste rondje mee met Evie in de zweefmolen. Maakte ik elke keer een enthousiast ‘ Oooohhh’ geluid bij elke reuzen bellenblaas en schminkte ik Evie als Frozen prinses. We hebben gezamenlijk popcorn gebakken, aten veel lekkere dingen op alle verschillende standjes. Mijn vriend deed een workshop bier brouwen (of was het proeven?) en natuurlijk als afsluiting onze ultieme familie favoriet: de fotobus.

Balans is een lastig woord voor Suzanne, maar ik heb de laatste foto (zwart/wit)  uitgeprint als reminder. Om wat meer te zweven, zonder zweverig te worden 🙂&SUUS | Snor Festival | www.dev.fernieweb.com/suus | Draaimolen2

&SUUS | Snor Festival | www.dev.fernieweb.com/suus | Evie bellenblaas

&SUUS | Snor Festival | www.dev.fernieweb.com/suus | Bloemen &SUUS | Snor Festival | www.dev.fernieweb.com/suus | Bram

&SUUS | Snor Festival | www.dev.fernieweb.com/suus | Boom

&SUUS | Snor Festival | www.dev.fernieweb.com/suus | Bier brouwen

&SUUS | Snor Festival | www.dev.fernieweb.com/suus | Food & Drinks

What if I fall? Oh darling what if you fly?!&SUUS | Snor Festival | www.dev.fernieweb.com/suus | Draaimolen

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.