VT wonen & design beurs |Let’s get personal? |

 

&SUUS - www.dev.fernieweb.com/suus | VT Wonen & Designbeurs |

VT wonen & designbeurs
Vanaf volgende week is het weer zover, de interieur beurs met die nieuwe naam: VT wonen & designbeurs in de RAI Amsterdam. Als interieur freak heb ik daar al heel wat jaartjes rond gelopen. De afgelopen 2 jaar was ik ook aanwezig om ‘ live ‘ te bloggen. Dit jaar is er iets heel anders georganiseerd waar ik zaterdag aan mee mag doen. Binnen het thema ” Explore your creativity’ is er in de tuin van het VT wonen huis een unieke bloggers spot gecreëerd, waar elke dag verschillende bloggers met presentaties, meet & greets en workshops aanwezig zijn. Volg #explorecreativity voor het laatste nieuws en zie ook het blog van Vosgeparis voor meer info. Zelf ben ik zaterdag 3 oktober aanwezig en geef ik een persoonlijke workshop “Let’s get personal”

Waarom deze workshop?
Heel veel van mijn interieuradviezen komen van mensen met verschillende smaken en stijlen. Ook krijg ik vaak te horen dat men zoveel voorbij ziet komen dat ze hierdoor geen keuzes kunnen maken. Hoe combineer je verschillende stijlen en behoud je een eenheid? En nog belangrijker, hoe creëer je een eigen persoonlijke stijl?

&SUUS Let’s get personal workshop
Ik wil iedereen uitdagen om een persoonlijk moodboard te maken voor 1 ruimte in het huis. In de workshop ‘Let’s get personal’ bekijken we gezamenlijk je/jullie moodboard en de meegenomen foto’s van de ruimte. We bordureren verder op jullie persoonlijke stijl en je ontvangt van mij tips en trucs hoe je dit verder kunt toepassen, aan de hand van stalen, foto’s en tips. Uiteraard kun je mij zoveel vragen stellen als je wilt!

Hoe ben je zeker van een plekje?
– Deel een persoonlijk moodboard (knip en plakwerk of digitaal, whatever works) via #opdebeursmetensuus op Social Media (Instagram, Facebook, of twitter)
– Vergeet het moodboard en foto’s van je huis niet zaterdag mee te nemen
– Vrijdagavond nodig ik je uit (als reactie onder je foto met #opdebeursmetensuus en zal een tijd voorstellen.
– De workshops in Hal 11 stand 020 duren 3 kwartier en zullen tussen 11.00 -13.00 en 15.00- 17.00 uur zijn

Ik ben zo benieuwd naar jullie moodboards en geef graag misschien net even dat extra zetje wat je nodig hebt om verder te gaan. Dus schroom niet, deel je moodboard en kom even langs. Ik zal er samen met stagiaire Agnes (jaaaaaaaaa….dat lees je goed 🙂 aanwezig zijn.

Hieronder vind je de overzichten van afgelopen jaren

2014  – VT wonen
2014 – 101woonideeen
2014 – Ariadne at Home
2014 –  Eigen Huis & Interieur

2013 – VT wonen
2013 – 101woonideeen
2013 – Ariadne at home
2013 – Live Bloggen

2012 – VT wonen
2012 – 101 woonideeen
2012 – Ariadne at home

&SUUS | VT wonen & designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | VT wonen & designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus |

 

 

 

 

&SUUS | VT wonen & designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | VT wonen & designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus |

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.