EVENT | VTWonen & Designbeurs | VTWonen huis

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis 3

Positieve Vibe op VTwonen & Designbeurs 2015
Voor alweer de 23ste keer opende vandaag de VTwonen &Designbeurs (voorheen woonbeurs). Een jaar met als thema:” oude meesters, nieuwe helden”. Een combinatie van het oude, maar wel weer het frisse van het nieuwe design. Ik heb vandaag met veel mensen gesproken en opvallend vond ik de positiviteit die er weer heerst. De consument maakt weer plannen, gaan weer verhuizen en verbouwen. En dat merkte je ook aan de drukte. Niet normaal. Het was bijna onmogelijk om een beetje fatsoenlijke foto’s te maken vandaag.

VTwonen huis
In deze post vind je enkele foto’s van het VT wonen huis. Een enorm (hoog) huis, met prachtige deuren en ramen. Ook aan de tuin was gedacht, met een geweldig stoere keuken. In deze tuin ben ik trouwens a.s. zaterdag in de speciale bloggerspot (zie ook dit bericht). Ik blijf het elk jaar zeggen, maar ik vind het ongelooflijk dat deze huizen van de woonbladen binnen een paar dagen worden opgezet. Zo knap! Tot in de kleinste details is aan de styling gedacht.

Trends
Een aantal trends die ik een paar weken geleden in Parijs voorbij zag komen, waren ook hier niet te missen. Zo ook het blauw, waar ik eerder over schreef. Een volgend blog zal ik verder inzoomen op het thema oude meesters, nieuwe helden in combinatie met een andere trendkleur. Voor iedereen die nog naar de beurs gaat, heel veel plezier!

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis 13

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis 9

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis 5

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis 14

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis 15

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis 6

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis 10

 

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis &SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | VTwonen huis 12

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.