EVENT: VTWD beurs| Trend kleuren

&SUUS | VTWD beurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Marsala Flexa

Oude meesters, nieuwe helden in rijke kleuren
Gisteren schreef ik  (klik) over de opening van de VTWD beurs al over het thema: “Oude meesters, nieuwe helden” en de trend kleuren met o.a. Marsala. Vandaag iets meer over dit thema gecombineerd met de diepere en rijkere herfstkleuren die ik ook in Parijs zag. Deze blogs over de trends uit Parijs vind hier en hier. Diepere kleuren wat bedoel ik daarmee? Met name het donkere blauw, aubergine/paars, bordeaux/marsala en goud/oker geel. In het Flexakleurenlab (waar je trouwens je eigen kleur kunt mengen) vond ik een klein stilleven van marsala tinten, met bijbehorende kleurkaartjes. Altijd handig. Hier kregen ze de naam 85% appel en iets appel.

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Marsala 3 &SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | Marsala 4

MOOOIE vloerkleden
Oude meesters, nieuwe helden. Daar is dit ronde vloerkleed van MOOOI een typisch voorbeeld van. Ontworpen door Moooi oprichter Marcel Wanders. Dit vloerkleed doet je toch denken aan de stillevens van de Hollandse en de Vlaamse meesters ?! Je vind vloerkleed Queen Eden bij de stand van De Vloerkledenwinkel en bekijk dan ook gelijk even de nieuwste collectie kleden van Ted Baker (hiervan zie je nog een klein stukje op de grond liggen) Ook hangt hij bij de stand van Leolux tegen een zwarte ondergrond. Beide MOOOI!

&SUUS | VTWonen & Designbeurs 2015 | www.dev.fernieweb.com/suus | MOOOI Marsala

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur | MOOOI Vloerkleed Marcel Wanders_

Rijkere materialen en stoffen 
Het gaat weer goed met de economie en dat merken we terug in het gebruik van rijkere materialen. Gouden details, rijkere stoffen, (gekleurd) marmer. 2 stands sprongen er voor mij uit, vooral als het om het toepassen van al deze aspecten gaat. De jubilaris Co van der Horst (bestaat 110 jaar!) en staat met een inspirerende stand. Diverse woonkamers in verschillende verrassende kleurencombinaties. Niet alleen de wanden en meubels, maar ook de gordijnen, accessoires en vooral (prachtige) lampen.

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur | Co van der Horst

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur | Co van der Horst

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur | Co van der Horst

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur | Co van der Horst | Lights

Opvallende structuren en vormen
En dan de stand (villa) van Nanne Schuiveling, waarbij de badkamer van Beton Aparte een echte eye catcher is. Het bad lijkt wel van speksteen, maar is in werkelijkheid Beton Cire. Vaak wordt er voor veilig grijs gekozen als men aan de slag gaat met Beton Cire, maar je kunt dit materiaal in elk gewenste kleur mengen. Verder in deze villa prachtige kleuren en opvallende structuren en vormen. Zie bijvoorbeeld de structuren in de gordijnen, planten en wanddecoratie. De ronde vormen van de bank, lampen en beweging in het behang.

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur |

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur |

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur | Bloemen

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur | Marsala

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur | Flowers&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur |

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus Trendkleur | Beton Cire

Zie ik jou nog op de beurs?
Ga jij zelf nog naar de woonbeurs? Ik sta zaterdag in de tuin van het VT wonen huis om advies te geven over Persoonlijke stijl in je interieur. Wil je er zeker van zijn dat ik tijd voor je heb?  Lees dan even dit blog!

Blog van gisteren over het stoere en lichte Scandinavische VT wonen huis vind je trouwens hier.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.