Dutch Mom Blog Award: Thank you!

&SUUS | Dutch Mom Blog Award | www.ensuus.nl | Thank You

A big THANK YOU!!!
Afgelopen donderdag was het zover, de uitreiking van de Dutch Mom Blog Award in de Bugaboo store in Amsterdam. Toen ik het filmpje van &SUUS voorbij zag komen, kreeg ik toch wel een beetje de kriebels. Eenmaal op het podium, wist ik niet waar ik moest kijken en mijn handen moest houden. Jarenlang heb ik voor grote groepen gepresenteerd, maar als het dan o.a. om jou gaat. VRESELIJK!  Maar goed,  ik kan er een heel verhaal van maken, maar dat doe ik niet. Want die enorme glimlach hierboven zegt volgens mij genoeg. Super, maar dan ook echt super blij ben ik dat ik de publieksprijs gewonnen heb in de categorie Interieur & Lifestyle! Meer dan 50% van de stemmen ging naar &SUUS. Verklaard die overdreven big smile wel toch? Bedankt voor de vele & lieve felicitaties op Social Media en natuurlijk bedankt lieve mensen die helemaal de moeite hebben genomen om op &SUUS te stemmen.
Beloning
Zonder er een heel “Amerikaans” verhaal van te maken, toch nog een paar zinnen. Want ja, ik ben trots! Ik zie dit echt als beloning voor het harde werken de afgelopen tijd. En een extra bevestiging dat ik de goede keuze heb gemaakt om afgelopen mei mijn baan op te zeggen en voor mijzelf te beginnen. Ok, toch een beetje Amerikaans…maar naast jullie ook nog een bedankje voor de organisatie (Esther van Blogstreet) en sponsors Bugaboo, Campina en media partner Fabulous Mama.

Award tussen de was
Van Bloomon kregen we deze vrolijke bos bloemen en de prachtige award krijgt een speciaal plekje op mijn kantoor. Wat dan heel stoer klinkt, maar in werkelijkheid kan ik er amper werken omdat de was er altijd ligt. Tja, je bent een winnaar van een MOM award, of niet 🙂

&SUUS | Winner Dutch Mom Blog Award 2015 | www.ensuus.nl | Award

&SUUS | Winner Dutch Mom Blog Award 2015 | www.ensuus.nl | Bloomon

 

&SUUS | Winner Dutch Mom Blog Award 2015 | www.ensuus.nl | Flowers & Confetti&SUUS | Winner Dutch Mom Blog Award 2015 | www.ensuus.nl | Flowers Bloomon

&SUUS | Winner Dutch Mom Blog Award 2015 | www.ensuus.nl | Confetti

11 Comments

 1. liveloudgirl 20 september 2015

  Super suus!!! Een prachtige bevestiging en super verdiend! Kijk maar weer naar die mooie foto’s die je ‘ff’ maakt.

  Beantwoorden
 2. Renske 20 september 2015

  Wauw! Super! Gefeliciteerd met de award. Hartstikke verdiend! 🙂

  Beantwoorden
 3. variouskinds 20 september 2015

  Proficiat! Wat fijn voor je.

  Beantwoorden
 4. Pascale 20 september 2015

  Gefeliciteerd!! Wat ontzettend leuk en wat fijn dat het maar weer eens bevestigt dat je de goede keuze hebt gemaakt door je baan op te zeggen en je hart te volgen. Verdiend hoor, en weer van die prachtige foto’s. Geniet van je prijs. Pascale x

  Beantwoorden
 5. Jantien 20 september 2015

  SUPER!! Kan me voorstellen dat je trots bent! Helemaal verdiend!! GEFELICITEERD!

  Beantwoorden
 6. Carla 20 september 2015

  Chapeau! Absoluut verdiend.

  Beantwoorden
 7. Marieke de Jong 20 september 2015

  Goed he?! IK ben ook trots op jou X

  Beantwoorden
 8. Floor 21 september 2015

  hi Suus!

  Echt heel tof dit, gefeliciteerd! Heel knap gedaan 🙂

  xx

  Beantwoorden
 9. Alet 21 september 2015

  Mooi! Van harte gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 10. Denise 21 september 2015

  Wauw, wat geweldig! Onwijs gefeliciteerd nog 🙂

  Beantwoorden
 11. Puck 24 september 2015

  Gefeliciteerd!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *