Snorfestival | Persoonlijk | Balanceren of zweven?

&SUUS | Snor Festival | www.ensuus.nl | Shoot Zilverblauw Fotobus

Snorfestival – bloggersbijeenkomst
Afgelopen zondag was ook ik van de partij tijdens het Snor festival op Camping de Lievelinge. De dag begon met een gezellige bloggersbijeenkomst bij de Yurt van Kirsten Jassies, waar wij bloggers werden verwend met de heerlijke creaties van Madame Charlotte. Eten, kletsen en tussendoor maakt zo’n beetje iedereen daar foto’s van. Boven, naast je en iedereen die dat begrijpt 🙂 Ik maakte onderstaande foto met mijn telefoon, waarna ik mij ongegeneerd op het eten kon storten. Want een camera meenemen zonder geheugenkaartje maakt lastig foto’s 🙂

Had a great day at #snorfestival today. Meetup with fellow bloggers with great food from @madamecharlotte at @kirst_enj place at camping de lievelinge. Proud of @zilverblauw for publishing this beautiful book SHOOT! And had some quality time with my family #greatcombo #snorfestival #zilverblauw #shoot #youneedthatbook #serious #thatsalotofinfoinonepost

Shoot! Zilverblauw
Maar zoals Anki zei tijdens haar boeklancering: “De beste foto maak je met de camera die je op dat moment bij je hebt”.  Anki van Zilverblauw lanceerde vandaag nl. ook haar boek Shoot, fotograferen met je hart. Eindelijk een boek die in begrijpelijke taal uitlegt hoe je foto’s kunt maken. Niet met cijfertjes en getallen, knopjes en technisch geneuzel. Wel met veel foto’s, voorbeelden en op een begrijpelijke manier geschreven. Daarnaast is het mooi vormgegeven en staat hij qua kleuren perfect in mijn woonkamer 🙂 Anki en Casper, gefeliciteerd en ik ben super trots op jullie!

&SUUS | Snor Festival | www.ensuus.nl | Shoot Zilverblauw

Balanceren of zweven?
Omdat het de laatste tijd een beetje balanceren is qua werk & privé, was het fijn dat we dit vandaag konden combineren. Dus arriveerde de rest van de familie een tijdje later. Met geheugenkaart! Ik was direct bezig om een bijzondere camper  goed op de foto te krijgen, toen ik mij realiseerde dat dit niet de combinatie was die ik voor ogen had. Op dit blog dus weinig overzicht foto’s van het zonnige en vrolijke Snor festival, want vanaf dat moment heb ik eigenlijk alleen familiekiekjes gemaakt. Je weet wel, voor in dat boek wat ik nooit maak. Een aantal hiervan heb ik geplaatst, omdat het volgens mij een goed idee geeft waar dit festival voor staat. Wil je wel meer overzichtsfoto’s zien? Anki heeft hier een overzicht van alle blogs.

Zweven
Dus zweefde ik het eerste rondje mee met Evie in de zweefmolen. Maakte ik elke keer een enthousiast ‘ Oooohhh’ geluid bij elke reuzen bellenblaas en schminkte ik Evie als Frozen prinses. We hebben gezamenlijk popcorn gebakken, aten veel lekkere dingen op alle verschillende standjes. Mijn vriend deed een workshop bier brouwen (of was het proeven?) en natuurlijk als afsluiting onze ultieme familie favoriet: de fotobus.

Balans is een lastig woord voor Suzanne, maar ik heb de laatste foto (zwart/wit)  uitgeprint als reminder. Om wat meer te zweven, zonder zweverig te worden 🙂&SUUS | Snor Festival | www.ensuus.nl | Draaimolen2

&SUUS | Snor Festival | www.ensuus.nl | Evie bellenblaas

&SUUS | Snor Festival | www.ensuus.nl | Bloemen &SUUS | Snor Festival | www.ensuus.nl | Bram

&SUUS | Snor Festival | www.ensuus.nl | Boom

&SUUS | Snor Festival | www.ensuus.nl | Bier brouwen

&SUUS | Snor Festival | www.ensuus.nl | Food & Drinks

What if I fall? Oh darling what if you fly?!&SUUS | Snor Festival | www.ensuus.nl | Draaimolen

 

12 Comments

 1. Denise 22 september 2015

  Wat een gezelligheid bij het Snor Festival! 🙂 Ik hoop er volgend jaar ook eens bij te zijn!

  Beantwoorden
  • &SUUS 22 september 2015

   Zeker doen, is echt gezellig!

   Beantwoorden
 2. Elske 22 september 2015

  Wat een prachtige foto’s Suzanne (voor in dat boek, wat ik ook nog steeds moet maken HERKENBAAR!)! Het was gezellig je te zien zondag. Tot een volgende keer! x Elske

  Beantwoorden
 3. Marike 22 september 2015

  Mooie foto’s! Ik heb je zoontje nog gezien, besef ik me nu! En fijn dat het gelukt is om er een mooie familiedag van te maken 🙂

  Beantwoorden
 4. Vicky - Stijl Habitat 22 september 2015

  Wat een geweldige laatste foto!

  Beantwoorden
 5. liveloudgirl 22 september 2015

  Die laatste foto. …prachtig!

  Beantwoorden
 6. Milou 23 september 2015

  Oh de foto’s zijn zo mooi en heerlijk gezellig!

  Beantwoorden
 7. Eliza 23 september 2015

  Wat een prachtige foto die laatste! Die andere ook hoor maar die laatste met je verhaal erbij, idd balans en er echt zijn voor je gezin is soms een lastige! Ga zo door!

  Beantwoorden
 8. Rensina Steursma 23 september 2015

  Wat was het leuk he!
  Grappig, ik heb je nog gezien.
  Prachtige foto’s heb je gemaakt, vooral de laatste is inderdaad mooi in een lijstje.

  Beantwoorden
 9. Lonneke 24 september 2015

  Ziet er allemaal tof uit. Ik moet de volgende keer echt eens gaan geloof ik 🙂

  Beantwoorden
 10. Greta 24 september 2015

  Heel goed Suzanne van dat zweven! Dat moet je vooral af en toe doen…. Prachtige foto trouwens, fotograferen met je hart dat kun jij zeker. Groetjes Greta

  Beantwoorden
 11. Puck 24 september 2015

  Wat ziet het er geweldig uit zo. Of het was echt de perfecte middag, of je hebt het prachtig vast kunnen leggen. Op basis van de foto’s vind ik het in ieder geval erg jammer dat ik er niet bij was.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *