Mijn leven in vierkantjes: September

&SUUS | My Life in Squares | September | www.dev.fernieweb.com/suus |

Even stil staan
Ik vind hem leuk,de nieuwe categorie ” mijn leven in vierkantjes”. Het zorgt ervoor dat ik even stil sta bij de dingen die ik de afgelopen maand heb gedaan of meegemaakt.  Klein of groot, vaak zijn het dingen die je misschien anders wel weer snel zou vergeten.

Druk maandje
Met stip op 1 natuurlijk het winnen van de  Mom Blog Award (klik voor bericht) Zo gaaf! De afgelopen maand heb ik weer veel aanvragen voor interieuradviezen binnen gekregen. Een hotel in Scheveningen en zelfs een strandpaviljoen in Castricum. Dat het soms een beetje lastig is om een goede balans te vinden, lees in het bericht over het Snor Festival (klik) Momenteel ben ik bezig met projecten in Arnhem, Woerden, Utrecht en Rotterdam en rondde ik een aantal interieur adviezen af. Ik hoop jullie snel wat te kunnen laten zien. Want alleen vermelden dat je druk bent heeft niemand wat aan 🙂 Het resultaat wil je  natuurlijk zien, binnenkijken bij andere en ideeën op doen.  Op de binnenkijker van Anita kreeg ik veel leuke reacties. De foto’s vind je hier (klik) en ze staan in de VT wonen van deze maand.  Ook was ik afgelopen maand was ik in Parijs voor de interieur beurs Maison et Object waarover ik 2 blogs (klik) heb geschreven over de trends op gebied van kleuren en materialen.

What really matters
Leuk allemaal, maar je eerste tand eruit…dat is pas een hoogtepunt. Zo’n wiebeltand waar je dan de hele tijd naar moet kijken. ” Kijk mam, hij is al bijna los”. Argh! Blij dat hij er uit is. Nog 19 te gaan 🙂  Ons huis kleurde de afgelopen maand ” Frozen blauw”. Even serieus, de verfmerken kunnen dit wel als trendkleur gebruiken 🙂  We hadden afgelopen maand ook Evie haar eerste partijtje die helemaal in het teken van Frozen stond. Met Elsa die persoonlijk langs kwam. Een groot succes! September bezorgde ons gelukkig nog wat mooie zonnige dagen. Op naar oktober, de woonmaand met als aftrap de VTWD beurs, gevolgd door de Dutch Designweek!

&SUUS | My life in squares | www.dev.fernieweb.com/suus | September | Kids Room Evie |

&SUUS | My life in squares | www.dev.fernieweb.com/suus | Beach

&SUUS | My life in squares | www.dev.fernieweb.com/suus | September | Flowers&SUUS | My life in squares | www.dev.fernieweb.com/suus | September | Maison et Objet | String furniture Mint

&SUUS | My life in squares | www.dev.fernieweb.com/suus | September | Sky

&SUUS | My life in squares | www.dev.fernieweb.com/suus | September | Kelim

&SUUS | My life in squares | www.dev.fernieweb.com/suus | September | Bon Ton

 

&SUUS | My life in squares | www.dev.fernieweb.com/suus | September | Kids Room Evie |

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.