VTWD Beurs | &SUUS Styling |

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus | Thank you for stopping by |

Net even langer stilstaan bij leuke dingen
Alles is weg….zondagavond is alles direct ingeladen en de RAI kan weer gevuld worden met een nieuwe beurs. Toch nog een kleine terugblik naar afgelopen zaterdag waar ik &SUUS Styling advies gaf over persoonlijke stijl in je interieur. Successen moet je vieren en bij leuke dingen net even wat langer stil staan. Want dat was het! Ik heb het al vaker gezegd, maar hoe cool is het dat ik mensen blij kan maken met iets wat ik het allerleukste vind om te doen? En dan ook nog eens op de VTWD beurs in de tuin van het VTwonen huis?

A big thank you
Terwijl de huis DJ gezellige plaatjes draaide, heb ik veel leuke mensen ontmoet en kunnen voorzien van adviezen. Wat was het druk! Bedankt iedereen die even langs is geweest. En natuurlijk bedankt VTwonen en Vosgeparis, Beeldsteil en April &May voor de organisatie van deze bloggerspot!

  • VTWD 2015 blogs:
    VTwonen huis vind je hier
    Kleuren/materialen Trends vind je hier

&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus | Thank you for stopping by |&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus | Thank you for stopping by |&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus | Thank you for stopping by |&SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus | Thank you for stopping by | &SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus | Thank you for stopping by | &SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus | Thank you for stopping by | &SUUS | VTWD beurs | www.dev.fernieweb.com/suus | Thank you for stopping by |

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.