Shoptip | All the luck in the world | Utrecht

&SUUS | Shoptip Utrecht | All the luck in the World | www.dev.fernieweb.com/suus |

Shoptip Utrecht 
Een paar weken geleden waren wij in Utrecht en kwam ik dit leuke winkeltje in de Zadelstraat tegen.  All the luck in the world. Een schattig klein winkeltje vol met sieraden, vintage, kaarten, tassen en kleine interieur items. Zo’n winkeltje waar je nog items kunt vinden die niet iedereen al heeft.

Moeder en dochter
De interieur en styling webshop en 2 stenen winkels worden gerund door moeder en dochter. Jane (moeder) is grafisch ontwerper en Nina (dochter) is goudsmid. Ik ben verliefd op de sieraden van Nina, verfijnde oorbelletjes en kettinkjes met hangers. Naast Utrecht hebben ze ook nog een winkel in Amsterdam. Fijne winkels om originele cadeautjes te kopen, voor een ander…of voor jezelf 🙂

Waar? Zadelstraat 15, Utrecht en Gerard Doustraat 86hs Amsterdam www.alltheluckintheworld.nl 

Meer shoptips op mijn blog vind je hier.

&SUUS | Shoptip Utrecht | All the luck in the World | www.dev.fernieweb.com/suus |

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.