Kersttrends 2015 | Sissy Boy Ontbijt |

&SUUS | Kersttrends 2015 Sissy Boy | www.dev.fernieweb.com/suus | Fiat 500

Kerst?!
Nog maar 73 dagen en dan is het kerst 🙂 OK, het duurt nog even, maar ik ben al een beetje in de kerststemming. Gisteren had ik een interview over de kersttrends van 2015  en vanochtend bezocht ik het persontbijt van Sissy Boy. De prachtige locatie Whitespace in hartje Amsterdam was omgetoverd in winterse sferen. Met uiteraard veel mooie woon items en kleding.

Sterrennieuws
Goed nieuws voor degene die fan zijn van de bekende sterren van Sissy Boy! Dit jaar zijn ze er weer,maar voorzien van een dimmer. Want dat was altijd wel een dingetje…dan heb je zo’n mooie ster in huis, valt alle gezelligheid weg met die enorme lampjes 🙂

Welke trends dit jaar?
Maar wat zijn de trends voor de kerst? In het interview van gisteren gaf ik aan dat het aan de ene kant weer rijker, luxer mag en aan de andere kant blijft dit jaar ook het meer minimalistische Scandinavische. Maar hoe vertaal je dat naar de kerstboom of decoratie thuis?

&SUUS | Kersttrends 2015 Sissy Boy | www.dev.fernieweb.com/suus |

Kersttrends 2015
Luxe:
Goud (oftewel oud goud, brass) zoals in eerdere blogs al gezegd gecombineerd met die diepere, rijkere kleuren zoals diepblauw en okergoud. Velours en aaibare stoffen. En vergeet de pailletten niet, er mag uitgepakt worden!
Scandinavisch: Wat ingetogener, minimalistischer. Wel in combinatie met het brass, maar dan met kleuren zoals, zwart, wit, grijs en groen. Het groen van planten heeft hierin een hoofdrol en dan het liefste hangende planten.
Sprookje: Lief en zacht. Pastelkleuren, waarbij roze en lila/paars de boventoon voeren. Veelal gecombineerd met veel wit. En jawel, ook hier past het brass weer goed bij.

Meer inspiratie voor de kleuren van Luxe vind je hier en hier
Meer Brass, wit en hout vind je hier
Wel wat vroeg, maar mijn eerdere kerstblogs vind je hier 
Nog maar 73 dagen 🙂

&SUUS | Kersttrends 2015 Sissy Boy | www.dev.fernieweb.com/suus |

 

&SUUS | Kersttrends 2015 Sissy Boy | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Kersttrends 2015 Sissy Boy | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Kersttrends 2015 Sissy Boy | www.dev.fernieweb.com/suus | Hanging Plants

&SUUS | Kersttrends 2015 Sissy Boy | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Kersttrends 2015 Sissy Boy | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Kersttrends 2015 Sissy Boy | www.dev.fernieweb.com/suus | Stars

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.