Kinderkamerstylist voor Cozykidz

&SUUS | Kinderkamerstylist Cozykidz | www.dev.fernieweb.com/suus | Kidsroom

Kinderkamerstylist
Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen, maar vanaf 1 oktober zal ik ook als vaste kinderkamer stilist aan de slag gaan bij CozyKidz. Alweer een tijdje geleden werd ik verliefd op de prachtige kasten die ik tegenkwam bij een dagje Olmenhorst. Ik schreef er een blog over en kwam in contact met eigenaresse Hebe. Inmiddels is de winkel behoorlijk gegroeid en verkopen ze naast (de nog steeds prachtige kasten) ook alles wat je nodig hebt om van je kinderkamer iets unieks te maken. Behang, vloerkleden, muurstickers. Met de bekendere merken: Ferm Living, Sebra, Leander en Nederlandse merken zoals Bibelotte en Bisou de Lou. En natuurlijk hun eigen label collectie, zoals de kasten, kaarten, posters, viltbol slingers en sinds kort dit te leuke ‘knot’ kussen. In combinatie met wat kleine merkjes een ideale uitvalsbasis om heel wat mooie babykamers en kinderkamertjes te ontwerpen.

&SUUS | Kinderkamerstylist Cozykidz | www.dev.fernieweb.com/suus | Knot Cushion

Showroom envy 
Wanneer ik in de showroom in Lisse ben, voel ik mij als een kind in een snoepjeswinkel. Vrolijke kleurtjes, mooie spulletjes en extra leuk dus dat ik klanten van Cozykidz nu kan helpen met het geven van advies voor de kinderkamer. De foto’s zijn gemaakt in de showroom, maar de kasten vliegen als warme broodjes de deur uit. Ik kan dus niet garanderen dat deze kasten er nog zijn, maar dan staan er vast weer andere beauty’s 🙂

Meer zien? Neem een kijkje op www.cozykidz.nl

&SUUS | Kinderkamerstylist Cozykidz | www.dev.fernieweb.com/suus | Kidsroom Nursery Girls

&SUUS | Kinderkamerstylist Cozykidz | www.dev.fernieweb.com/suus | Nursery

&SUUS | Kinderkamerstylist Cozykidz | www.dev.fernieweb.com/suus | Nursery Boy

&SUUS | Kinderkamerstylist Cozykidz | www.dev.fernieweb.com/suus | Nursery Boy 2

@Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.