Dutch Design Week &SUUS www.dev.fernieweb.com/suus

Dutch Design Week 2015
De Dutch Design Week is weer in volle gang in Eindhoven. Via verschillende blogs en Social Media, zoals Instagram zie ik al zoveel moois voorbij komen. En ik baal! Want helaas moet ik dit jaar voorbij laten gaan, het afronden van een aantal interieuradviezen gaat nu eenmaal voor. Soms was dat leventje bij de Bank helemaal zo gek nog niet 🙂

Mijn meest favoriete blog 
De blogpost over de Dutch Design Week van vorig jaar is mijn persoonlijke favoriete blog. Ik koos ervoor om een paar ontwerpers aan te doen, ipv zoveel mogelijk te zien. Er is namelijk zoveel te zien en te doen dat het onmogelijk is om alles mee te krijgen. Ik ging naar de Hallenweg en nam de tijd om foto’s te maken en te praten met de ontwerpers. Die verhalen en ideeën achter de ontwerpen, vond ik zo inspirerend om te horen. De airplants van Carolijn Slottje, de verschillende ontwerpers voor Vij5 Design , of de unieke objecten met de aangepaste 3printer van Daniel de Bruin. Mocht je de komende dagen nou een plekje over hebben in je agenda. Neem een kijkje op www.dutchdesignweek.nl, google op DDW 2016 bekijk wat je leuk vind en bepaal van te voren wat je in ieder geval wilt zien. Want als je daar bent, zul je ongetwijfeld afgeleid worden 🙂 Alvast heel veel plezier!

Blog Dutch Design week 2014 Hallenweg de ontwerpers: klik
Blog Dutch Design week 2014 Piet Hein Eek: klik

Dutch Design Week &SUUS www.dev.fernieweb.com/suus

Dutch Design Week &SUUS www.dev.fernieweb.com/suus

Dutch Design Week &SUUS www.dev.fernieweb.com/suus

Dutch Design Week &SUUS www.dev.fernieweb.com/suus

Dutch Design Week &SUUS www.dev.fernieweb.com/suus

Dutch Design Week &SUUS www.dev.fernieweb.com/suus

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.