&SUUS | Kutikai | www.dev.fernieweb.com/suus |

Dag zomer, hallo herfst (vakantie)
De seizoenen, ik hou van ze allemaal. Maar de zomer probeer ik op de 1 of andere manier altijd te rekken. Termen als Indian Summer zijn aan mij zeker besteed. Met een beetje mooi weer zijn wij nog tot laat in het seizoen op het strand te vinden. Maar als dan de herfstvakantie zich aandient, ben ik om. Herfst heeft ook weer zijn charmes. De prachtige kleuren in de natuur, kaarsjes aan thuis en naar het bos op zondag. Of lekker lang met z’n allen in bed blijven liggen en een dag lekker niets doen.

Kutikai 
Deze afgelopen herfstvakantie bakte we niet alleen een taart (klik) maar sliepen we ook uit. We deden ‘s ochtends lekker rustig aan. Boekjes lezen, verstoppertje spelen, hele dagen in pyjama,…wat is het toch lekker als je een paar dagen niets hoeft. Ik maakte deze foto’s voor het Poolse merk Kutikai, waar ik mee samen werk voor de kindermeubels. Daarnaast verkopen zij ook beddengoed, waaronder deze mooie schelpen slaapzak. Evie sleept hem het liefst overal mee naar toe. Het leuke is dat ik door deze opdracht, deze gewone lieve momentjes ook vastgelegd heb. Jawel, voor in dat fotoboek…die ik nooit maak 🙂 Vanaf morgen weer die verschrikkelijke wekker. Weer aftellen tot de kerstvakantie!

&SUUS | Kutikai | www.dev.fernieweb.com/suus | 5

&SUUS | Kutikai | www.dev.fernieweb.com/suus | 9

 

 

 

 

&SUUS | Kutikai | www.dev.fernieweb.com/suus | 2

&SUUS | Kutikai | www.dev.fernieweb.com/suus | 6 &SUUS | Kutikai | www.dev.fernieweb.com/suus | 7

&SUUS | Kutikai | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Kutikai | www.dev.fernieweb.com/suus | 8

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.