Binnenkijken VT Wonen | Anita uit Alphen a/d Rijn | 2

&SUUS | Binnenkijken Anita | Alphen aan den Rijn | www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

Binnenkijken VT Wonen 
Deze hadden jullie nog van mij tegoed! Nog meer foto’s van het prachtige huis en dito gezin van Anita uit Alphen aan den Rijn. Deze binnenkijk reportage deed ik samen met Jansje Klazinga en stond in de VTwonen van deze maand. De vorige foto’s kun je hier vinden.

Stijl doorvoeren
Zoals je kunt zien heeft Anita haar stijl ook boven helemaal doorgevoerd. Stoer, fris met oog voor de details. Witte muren en houten vloer als basis, als een soort leeg canvas wat door Anita nog ingevuld kon worden. In de ouderslaapkamer veel neutrale kleuren en stoere materialen zoals zwart leer, koper en hout. In de kinderkamers vind je wel meer kleur, maar toch blijven het kamers die helemaal in stijl van de rest van het huis zijn. En zo netjes! Stiekum toch even aan ze gevraagd of die kamers er altijd zo netjes uitzien.En jawel, dit zijn kinderen die gewoon hun spullen opruimen. Alleen als de jongens met het lego spelen, dan willen ze dat graag laten staan.

Fijne avond allemaal, ik ga hier nog wat speelgoed opruimen 🙂 Anita, nogmaals dank dat we bij je binnen mochten kijken. Meer binnenkijken? Klik dan hier.

 

—– English summary——
More pictures of the beautiful house and family of Anita from Alphen aan den Rijn. This house tour reportage I did with Jansje Klazinga for a Dutch magazine VTwonen . The previous pictures can be found here .As you can see Anita has her own style. Cool , fresh with an eye for the details. White walls and wooden floor as a base, as a sort of blank canvas that could be filled by Anita. In the master bedroom a lot of neutral colors, sturdy materials such as black leather, brass and wood. The children’s room more color , but still  in style as the rest of the house. More house tours? You can find them here.

&SUUS | Binnenkijken Anita | Alphen aan den Rijn | www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken Anita | Alphen aan den Rijn | www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong &SUUS | Binnenkijken Anita | Alphen aan den Rijn | www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken Anita | Alphen aan den Rijn | www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong &SUUS | Binnenkijken Anita | Alphen aan den Rijn | www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken Anita Alphen aan den Rijn | www.dev.fernieweb.com/suus | Kidsroom

&SUUS | Binnenkijken Anita | Alphen aan den Rijn | www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken Anita | Alphen aan den Rijn | www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken Anita | Alphen aan den Rijn | www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.