&SUUS | Mijn leven in vierkantjes: Oktober | www.dev.fernieweb.com/suus | Instagram

Oktober woonmaand
Mijn leven in vierkantjes, omdat de maanden zo snel voorbij gaan. Een overzicht van de afgelopen maand zowel zakelijk als privé. 
De maand begon al gelijk goed met de drukbezochte VTwonen & Designbeurs. Dinsdag was ik bij de opening, kletste ik wat af en maakte ik foto’s om over het VT wonen huis en de laatste trends te kunnen bloggen. Hoogtepuntje was natuurlijk dat ik op zaterdag advies heb mogen geven in de tuin van het VT wonen huis. Wat een super leuke ervaring was dat! Later in die maand was ik bij de opening van het  Go Luxury concept bij Co van der Horst. 1 ding is zeker,  het mag allemaal weer wat rijker en luxer.

De luxere materialen en stoffen zijn tevens een trend voor de kerst en zag ik terugkomen tijdens het persontbijt van Sissy Boy in Amsterdam. De wanden werden deze maand niet vergeten, want tijdens de lancering van de Stylepads van Dock Dour, heb ik mijn ogen uitgekeken over de stoffen, materialen en functies die je inderdaad aan een wand kunt toevoegen. Het bracht mij op leuke ideeën voor een paar zakelijke projecten: een verloskundige praktijk in Alphen aan den Rijn en het strandpaviljoen in Castricum. Naast deze en andere lopende projecten ontstond er afgelopen maand een leuke samenwerking met Cozykidz, waar ik ook als stylist aan het werk zal gaan.

Prive
Privé waren wij de afgelopen maand ook nog veel op het strand te vinden. Zaterdag nog, toen ik werk met privé combineerde. Wees niet bang, bij andere interieuradviezen laat ik ze gewoon thuis 🙂 Wel jammer dat het weer in de herfstvakantie een beetje tegenviel, maar we hebben ons goed vermaakt met het bakken van een taart,  ballet, uitslapen en het schilderen van Bram zijn kamertje. Daarover deze week meer. Mooie nieuwe maand iedereen!

Alle maandoverzichten vind je hier.

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Room Bram Nieuwe kleur Bram zijn kamertje

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Ballet

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Ballet | As charming as het motherBallet op woensdag en een dochter die net zo charmant is als haar moeder 🙂

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus |Braveling Lucky boy SundayFoto’s gemaakt voor verkoop nieuwe merk Braveling bij mijn vrienden van BonBonBleu

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Foxy Friday | Foxy Friday

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | DockFour Stylepads | Stylepads Dock Four pers event

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes: Oktober | Kidsroom Styling Styling kinderkamers detail

Go Luxury a new department at Co van der Horst opens today. Luxurious materials, rich colors with many gold ocher #covanderhorst #interiortrend #goluxury
Go Luxury nieuwe concept Co van der Horst

Say jeeeeh for the plee DJ (toilet DJ) #lmbmoms #lmbmom #likemybrand #weneedmoretoiletdj's

Had a great time at yesterday's party and I am terrible spoiled by all the brands.THX! But this organistion deserves a special message. @pink_ribbon_nl funds scientific research and projects in the field of treatment, aftercare and long-term effects of breast cancer. Great talking to you guys and hopefully you have received useful input yesterday evening! #lmbmoms #pinkribbon #andyesthatsmeagain

Business Mom Like my Brand avond in de Harbor Club in Amsterdam, met mijn ultieme favoriet. De WC DJ 🙂 en Pink Ribbon.

En heel veel naar het strand in het weekend als de zon schijnt:

Beachfamily #denichtjesbb #beachlife

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.