EVENT: Flavourites Live 2015

&SUUS | Flavourites Live | www.dev.fernieweb.com/suus |

Event tip: Flavourites Live 2015
Alweer de 7e editie van Flavourites Live! Inmiddels ben ik een trouwe bezoeker geworden. Dit jaar is het van vrijdag 20 t/m zondag 22 november in De Kromhouthal in Amsterdam Noord. Het event voor de leukste webshops om hun mooiste kleding, accessoires en andere producten weer mee te nemen naar Amsterdam.

Ik ga zelf vrijdag even langs. Wil je een idee wat je kunt verwachten van Flavourites Live? Hieronder vind je enkele foto’s en links naar verslagen van de afgelopen jaren. Zie ik je misschien vrijdag? Veel plezier in ieder geval!

Flav Live 2014 part 1
Flav Live 2014 part II (kids)
Flav Live 2013 bloemen wand
Flav Live 2013 part I
Flav Live 2013 part II
Flav Live 2012 part I
Flav Live 2012 part II

&SUUS | Flavourites Live | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Flavourites Live | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Flavourites Live | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Flavourites Live | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Flavourites Live | www.dev.fernieweb.com/suus |

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.