Persoonlijk | Frozen Party | kinderverjaardag

&SUUS | Frozen Party | www.dev.fernieweb.com/suus | Kinderverjaardag

Frozen Party en verwondering in de Efteling
Evie en ik hebben 2 meiden dagen zoals zij dat altijd noemt. En wel hele speciale! Wij zijn uitgenodigd door de Efteling en zullen daar samen met een aantal andere bloggers de verwondering door de ogen van een kind vast leggen. Hoe leuk is dat! Evie was helemaal door de dolle toen ik het haar vertelde. Slapen in Bosrijk (Mama, mag ik dan bij jou in bed?) En morgen beginnen we in de Efteling zonder andere bezoekers. Stiekum ook een kleine meisjesdroom die nu voor mij werkelijkheid wordt 🙂

Frozen feestje
Voor deze post nog wat foto’s van Evie haar 5e verjaardag die helemaal in het teken stond van Frozen! Was het voorheen nog allemaal roze, Frozen blauw is nu haar lievelingskleur.  Ook hier grote verwondering toen op haar (eerste!) kinderpartijtje, de ‘echte’ Elsa binnen kwam lopen. (trouwens IDEAAL! wij hoefde echt niets te doen 🙂 Zo schattig hoe de mini Elsa’s op haar reageerde en vooral de vragen die ze aan haar stelde. Kinderen en verwondering, eigenlijk jammer dat we dat stukje bijna verliezen als we ouder worden. Maar de komende dagen even niet….dan doe ik gewoon net zo hard met Evie mee!

#Viewonwonder
Over dit speciale project kun je meer lezen op het blog van organisator Lonneke, of volg Evie en mij op Instagram of via de #vieuwonwonder

&SUUS | Frozen Party | www.dev.fernieweb.com/suus | Kinderverjaardag

&SUUS | Frozen Party | www.dev.fernieweb.com/suus | Kinderverjaardag

&SUUS | Frozen Party | www.dev.fernieweb.com/suus | Kinderverjaardag

&SUUS | Frozen Party | www.dev.fernieweb.com/suus | Kinderverjaardag

 

&SUUS | Frozen Party | www.dev.fernieweb.com/suus | Kinderverjaardag 10

&SUUS | Frozen Party | www.dev.fernieweb.com/suus | Kinderverjaardag

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.