EVENT: Flavourites Live | My 3 favourites

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.dev.fernieweb.com/suus | Miss Blogger

Vandaag nam ik een kijkje op de Flavourites Live beurs in de Kromhout hal in Amsterdam Noord. Vooral een gezellige dag met de vele bekende die ik tegenkwam of met een stand stonden. Het was eigenlijk mijn bedoeling om alleen voor Fabulous Mama een blog te schrijven (deze komt morgen online) maar ik was zo lekker bezig…..en dacht ik deel hier nog een paar van mijn favorieten:

1) Luchtplantjes
Sinds een tijdje de hit voor in je interieur, de luchtplantjes. Ik schreef daar eerder over toen ik de prachtige examplaren van Carolijn Slottje tegenkwam op de Dutch Design Week. (zie hier) Deze plantjes hingen ook vorig jaar door het hele pand tijdens de beurs. Dit jaar kun je kleinere varianten ook kopen bij de stand van www.luchtplantjes.nl

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites |www.dev.fernieweb.com/suus Airplants

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.dev.fernieweb.com/suus | Airplants_

 

2) Kinderkleding
Ik zei het al, het aanbod van kinderkleding was groot. Webshops met eigen merken, of verschillende merken. Bekend, minder bekend, je kunt je lol op. Maar degene die er voor mij uitsprong is Mon Petit Loup! Ik heb een grote voorliefde voor mantel jasjes voor Evie. Wie mij volgt op Instagram is dat misschien wel opgevallen. Zo schattig van die een beetje Franse, iet wat truttige jasjes gecombineerd met stoere sneakers. Maar in Nederland zijn deze jasjes nog best lastig te vinden. Maar kijk! Hoe schattig zijn deze jasjes met super leuke voering en bijpassende sjaaltjes van Mon Petit Loup? Een moeder die vroeger de jasjes voor haar dochter maakte en de dochter die (net als ik) dit soort jasjes zocht. Ze werken nu samen en zijn Mon Petit Loup gestart.

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.dev.fernieweb.com/suus | Mon petit Loup

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.dev.fernieweb.com/suus | Mon petit Loup

3)  FOOOOD
Dit jaar zijn er naast de fotobus, vintage kledingbus ook heel veel verschillende foodbussen de kromhouthal binnengereden. Eten…tja, altijd een favoriet 🙂

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.dev.fernieweb.com/suus | Koffie en taartjes

Mocht je nog gaan, veel plezier en iedereen een goed weekend!

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.dev.fernieweb.com/suus | Lullaby Road 2

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.dev.fernieweb.com/suus | Lullaby Road
www.lullabyroad-shop.nl

&SUUS | Flavourites Live | www.dev.fernieweb.com/suus | MingoKids

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.dev.fernieweb.com/suus | Mingo Kids_
www.mingokids.com
&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.dev.fernieweb.com/suus | Miss Blogger
Deze kon ik natuurlijk niet laten hangen 🙂 Via www.goodmorningsunshine.nl

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.